PÚCHOV–SLOVAN 2:1 (1:1)

Ismét bebizonyosodott, hogy a hazaiak képesek kiválóan játszani a Slovan ellen. A meccs központi alakja a gyors lábú Breška volt, aki minden komolyabb akcióból kivette a részét, és Perniš átadásából a vezető gólt is megszerezte. A hazai nézők a 43.

Ismét bebizonyosodott, hogy a hazaiak képesek kiválóan játszani a Slovan ellen. A meccs központi alakja a gyors lábú Breška volt, aki minden komolyabb akcióból kivette a részét, és Perniš átadásából a vezető gólt is megszerezte. A hazai nézők a 43. percben majdnem meglincselték Micheľ játékvezetőt, aki Pavol Vavrík és Vittek párharcát követően tizenegyest ítélt a vendégek javára. Sokáig sértve érezték magukat a hazai játékosok, de ez nem törte le őket, s a második félidőben megszerezték a győztes gólt. Teljesen megérdemelten nyertek.

Góllövők: Breška (16.), Perniš (68.), ill. Vittek (44. – 11-esből). Játékvezető: Micheľ, 3900 néző. Sárga lap: Pavol Vavrík, Kováč, Pecko, Polgár, Bednár, Vomáčka, Homoláč. PÚCHOV: Bernady–Hricko (85. Zelníček), Zaveterník, Pavol Vavrík, Čvirik–Bugala, I. Kováč, Jambor, Gegics (79. Peter Vavrík)–Breška, Perniš (90. Škripec). SLOVAN: Prole–Veselý, Homoláč, Dzúrik, Hornyák (68. Bednár)–Pecko, Polgár, Vomáčka (74. Sedlák), Onofrej (74. Obžera)–Vittek, Šlahor. (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?