EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Rácáfolva a papírformára, a BVSC nyerte a vízilabda Magyar Kupát az esélyesebb és címvédő Vasas ellen, miután a döntőben, hatalmas csata végén 7:6-os győzelmet aratott.

Marsi Márk remek vívással a hetedik helyet szerezte meg az olaszországi tőr Világ Kupa-versenyen.

Rácáfolva a papírformára, a BVSC nyerte a vízilabda Magyar Kupát az esélyesebb és címvédő Vasas ellen, miután a döntőben, hatalmas csata végén 7:6-os győzelmet aratott.

Marsi Márk remek vívással a hetedik helyet szerezte meg az olaszországi tőr Világ Kupa-versenyen. A magyarok számára hagyományosan a legkevesebb sikert tartogató fegyvernemben bravúrnak számít a döntőbe, vagyis az első nyolc közé jutás.

Bejelentette visszavonulását Jens Todt, a labdarúgó Bundesligában szereplő VfB Stuttgart korábbi válogatott középpályása.

Lékó Péter visszavágott Viswanathan Anandnak a hatodik fordulóban elszenvedett vereségért a linaresi sakk szupertornán. A magyar nagymester világossal a 65. lépés után győzte le a volt világbajnokot. Az állás: Lékó, Kramnyik 6,5-6,5; Anand, Kaszparov 6, Vallejo 5, Ponomarjov, Radzsabov 4,5-4,5 pont.

A magyarok közül Füri Csilla szerepelt a legjobban a nők versenyében az öttusázók Világ Kupa-sorozatásnak nyitányán: a mexikói Hermosillóban a harmadik helyet szerezte meg. A Világ Kupa-sorozat első állomásán a csapatok számára is hirdettek végeredményt: a magyarok a dobogó második fokára állhattak fel.

Claudio Ranieri, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint idén az Arsenal nyeri a Bajnokok Ligáját.

Az Indian Wells-i tenisztorna érdekesebb eredményei – női egyes, 2. forduló: Hantuchová–Mandula 6:2, 6:3; Kostanić–Husárová 6:3, 6:7, 6:2; 3. forduló: Davenport–Lihovceva 6:3, 6:0; Capriati–Chládková 6:2, 6:2; Mauresmo–Tanasugarn 6:3, 5:7, 6:2. A férfi egyes selejtezőjében Karol Beck bejutott a 2. fordulóba, ahol a Sávoltot legyőző perui Horna lesz az ellenfele.

Bérces Edit nyerte a Tajvanon rendezett 24 órás ultramaratoni futóversenyt. A zalaegerszegi atléta, aki 2001-ben világbajnok, tavaly kontinenselső volt, idén először állt rajthoz egynapos versenyen. Most 227,777 km-rel végzett az élen.

Labdarúgó Orosz Szuper Kupa-mérkőzésen a Lokomotiv Moszkva 11-esekkel 4:3 arányban legyőzte a CSZKA Moszkva gárdáját. A rendes játékidőt követően 1:1 volt az állás.

Finn sajtóértesülés szerint Kaisa Varis, a vb-ezüstérmes finn női sífutó-válogatott tagja doppingolt.

Kézilabdakupák – férfi EHF Kupa-negyeddöntő: Dunaferr–Winterthur 28:26 – a dunaújvárosiak kettős győzelemmel jutottak tovább.

A perth-i sportlövő Világ Kupa-viadalon Zuzana Štefečková az 5., Vladimír Slamka pedig a 9. helyen végzett.

Előkészületi labdarúgó mérkőzésen Bazinban: Pezinok–Senec 0:3, g.: Szolotruk, Bella, Strapko.

A női röplabda Cseh–szlovák Kupa-döntőben: KP Brno–Slávia UK 3:1.

A scottsdale-i tenisztorna elődöntőjében: Hewitt–Dent 6:2, 6:4; Philippoussis–Zabaleta 6:3, 7:6.

Az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége kíméletesen lesz az olimpiai felkészülés alatt a férfi kosárlabda-válogatottal, ami azt jelenti, nem kopognak be hozzájuk éjjel mintát venni.

Az 1997-ben Tour de France-győztes Jan Ullrich ultimátumot intézett csapatához, amelynek versenyzési engedélyét csütörtökön függesztette fel a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség. „Ha a Team Coast két héten belül nem utalja át a januári és februári fizetésemet, akkor a továbbiakban nem számíthat rám!” – közölte az olimpiai és világbajnok.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?