Pajor–Kocsis edzőváltás Izsapon

Izsap. Tavasszal még pontot sem szereztek a nagymegyeri városrész felnőtt labdarúgói a dunaszerdahelyi területi futballbajnokság legmagasabb osztályában. A VI.

Izsap. Tavasszal még pontot sem szereztek a nagymegyeri városrész felnőtt labdarúgói a dunaszerdahelyi területi futballbajnokság legmagasabb osztályában. A VI. ligás izsapiak mindhárom mérkőzésükön kikaptak, pedig kétszer hazai pályán játszottak, az idegenbeli összecsapásukon pedig a szintén gyenge formát mutató s reménytelenül utolsó sárosfaiak otthonában szenvedtek sima 4:1-es vereséget.

Pajor Károly edző már az első tavaszi vereség után lemondott posztjáról, helyét a korábbi tréner, Kocsis Roland foglalta el a klubvezetés megbeszélését és döntését követően. Mindketten tagjai az egyesület vezetőségének. „Pajor Karcsi körülbelül két és fél évig vezette a csapatot, mellyel szép eredményeket is elért, de az idei szezonja már gyengébbre sikerült, szerintem ő is úgy érezte, hogy próbáljunk egy kicsit újítani, ezért a vezetőség úgy döntött, újra én legyek az edző” – nyilatkozta Kocsis Roland, aki játékosként is tüsténkedik az együttesben.

A régi-új edző nem tartja furcsának a menet közbeni szerepváltást, hiszen eddig is mindketten egymást kisegítve ügyködtek a futballcsapat körül: „Mondhatnánk úgy is, hogy lényegében ketten vezettük a gárdát. Én bízom benne, hogy Karcsi ugyanúgy fog segíteni nekem az én edzőségem alatt, mint ahogy én is segítettem neki”.

Az izsapiak a táblázaton jelenleg az utolsó előtti helyen tanyáznak, a kiesés réme nagyban fenyegeti őket, a biztos bennmaradásukhoz minél hamarabb el kellene kezdeniük a pontokat gyűjtögetni. „Főleg a jövőbe tekintünk, megpróbálnánk csapatot építeni. Elég sok fiatal játékos van a keretünkben, mindössze hárman vagyunk idősebbek, a többiek általában 18–23 év közötti fiatalok. Kiesni nem szeretnénk, de elkeseredve akkor se leszünk, ha esetleg lejjebb csúszunk egy osztállyal. A lényeg az, hogy összehozzunk egy jó társaságot. Aki kijön a pályára, az élvezze a focit, mi, vezetők pedig ezt az itteni közösséget. Nem szeretnénk veszekedni sem a bírókkal, sem az ellenféllel” – zárta mondandóját Kocsis Roland edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?