Öröm és óriási kihívás

Megnyugodtál? Az elmúlt napokban ugyanis többször beszéltél arról, hogy idegesít a helyzeted, az, hogy nincs végleges megoldása a szerződtetésed körüli huzavonának. Most van, fél év Fradi, majd három év MTK. Szóval, megnyugodtál?
Igen, tényleg örülök, hogy végre tudom, mi lesz velem.

Megnyugodtál? Az elmúlt napokban ugyanis többször beszéltél arról, hogy idegesít a helyzeted, az, hogy nincs végleges megoldása a szerződtetésed körüli huzavonának. Most van, fél év Fradi, majd három év MTK. Szóval, megnyugodtál?

Igen, tényleg örülök, hogy végre tudom, mi lesz velem. Úgyhogy mostantól arra koncentrálok, hogy a tavaszom jobb legyen, mint amilyen az őszöm volt.

A végeredmény az, hogy a Vasas fél évre kölcsönad a Fradinak, és a nyártól leszel az MTK játékosa. Ám ha a Fradiban bizonyítasz, akkor elképzelhető, hogy továbbra is az Üllői úton maradsz. Az élvonalbeli pályafutásod az Újpestben, az ország egyik legnépszerűbb csapatában kezdődött, az sem lehetett kis kihívás. Aztán külföldre, a Bundesligában szereplő az 1860 München csapatához szerződtél, az is nagy lépés volt az életedben. Az, hogy most a Fradiban játszhatsz, mekkora kihívás számodra?

Óriási. Ugyanis ellenfélként sokat futballoztam a Ferencváros ellen, s tudom, hogy a szurkolók csak azt fogadják el, aki jól teljesít, aki mindent alávet a Fradi érdekének. Nekem most az a dolgom, hogy minél hamarabb elfogadtassam magam a Fradiban.

Kivel tárgyaltál a Fradiból?

Szeiler Józseffel és persze Garami Józsi bácsival, hiszen ő a szakmai munka vezetője.

Te Garami Józsefnél lettél élvonalbeli labdarúgó az Újpestben, ő volt az, aki fiatalemberként lehetőséget adott neked a csapatban. Annak, hogy ő most a Fradi edzője, mennyi része volt a klubcserében?

Sok, s úgy tudom, ő szorgalmazta azt, hogy a Fradiba szerződjek. Józsi bácsi ráadásul az utóbbi hetekben sokszor felhívott, kérdezgette, hogy áll az ügy, milyen formában vagyok, s ez nagyon jól esett nekem.

Mikor beszéltetek legutóbb?

Hétfőn este hívott fel Ciprusról. Elmondta, hogy mit csináljak edzés gyanánt.

Tényleg, hol edzettél?

A Chinoin pályán. Sokszor szoktam ide lemenni futni. Józsi bácsi azt mondta, hogy ma fussak, aztán pedig majd csatlakozom a kerethez. A futás után még egy jót lábteniszeztem apuval.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?