Öltözőben hagyott érzelmek

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSNagymegyer. A volt csapata elleni győztes (3:2) régiórangadón góllal és gólpasszal debütált a nagymegyeriek mezében Bognár Zoltán, aki az elmúlt idényben a bősiek és a nyugat-szlovákiai régióbajnokság mesterlövészeként (19 találat) került a figyelem fókuszába.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nagymegyer. A volt csapata elleni győztes (3:2) régiórangadón góllal és gólpasszal debütált a nagymegyeriek mezében Bognár Zoltán, aki az elmúlt idényben a bősiek és a nyugat-szlovákiai régióbajnokság mesterlövészeként (19 találat) került a figyelem fókuszába. A termálosok nyáron igazolt vendégjátékosa társaihoz hasonlóan csak nehezen lendült játékba. „A nyitány lélektani terhét hatványozta a régióderbi hangulata, a drukkersereg elvárása. Mindenki bizonyítani akart. Alighanem ennek tudható be, hogy idegesen, megilletődötten kezdtünk. Az elején bizony döcögött a gépezet, csakhamar kétgólos hátrányba kerültünk” – ecsetelte érzéseit az élvonalban is megfordult futballista, aki kapott hideget-meleget a bősi gólok okozta sokkhatás alatt lévő szurkolóktól.

Falábú! Maradtál volna Bősön! – hangzott a lelátóról. „Már megszoktam az ilyesfajta megnyilvánulásokat, nem foglalkozom a nézőkkel. Minden idegszálammal a játékra összpontosítok. Előbb szépítettünk, majd egyenlítettünk, a második félidőben pedig a győztes találatot is megszereztük. A végén ünnepelt bennünket a közönség” – nyomatékosította a fordulat hangulatváltó hatását a támadó, aki cseréjénél vastaps kíséretében vonult le a pályáról. Tegyük hozzá: megérdemelte.

Az első félidőben fejes góllal hozta vissza a hazaiak elillanni látszó reményeit, Čtvrtníček győztes találatánál pedig asszisztált. Milyen érzés egykori játékostársak, barátok ellen ellenfélként csatasorba állni? „Hivatásos futballista vagyok, az érzelmeket az öltözőben hagytam. Nekem most nagymegyeri játékosként kell a tudásom legjavát nyújtani. A barátok, ismerősök az ellenfelet látták bennem a futballpályán, a meccs befejezése után pedig gratuláltak. Nem- csak a bősiek ellen, hanem az összes bajnokin szeretnék góloknak, győzelemnek örülni, jó teljesítményt nyújtani” – nyilatkozta lapunknak bemutatkozásáról a futballista, aki a klubvezetők szerint Ferenczi Istvánt hivatott pótolni Nagymegyeren. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?