ŐK MONDTÁK

JOMO SONO, a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya: „Nem volt szépségdíjas mérkőzés, de mi elsősorban nyerni jöttünk. Örülök első vb-sikerünknek, mert a spanyolok ellen már sokkal felszabadultabban játszhatunk.

JOMO SONO, a dél-afrikai válogatott szövetségi kapitánya: „Nem volt szépségdíjas mérkőzés, de mi elsősorban nyerni jöttünk. Örülök első vb-sikerünknek, mert a spanyolok ellen már sokkal felszabadultabban játszhatunk.”

SRECKO KATANEC, a szlovén válogatott szövetségi kapitánya: „Jó játékot nyújtott a csapatom, de el kell ismernem, az ellenfél jobb volt. Már a vb előtt kijelentettem, hogy számunkra az is nagy siker volt, hogy kijutottunk a vb-re.”

LUIZ FELIPE SCOLARI, a brazil válogatott edzője: „Tudtuk, hogy Kína már az elején megpróbál beszorítani bennünket, ezért az első negyedórában a kivárásos taktikát alkalmaztuk. Később elkezdtük saját játékunkat játszani, ellenfelünket elsősorban technikai téren múltuk felül. Meccsről meccsre javul a játékunk.”

BORA MILUTINOVICS, a kínai válogatott szerb edzője: „Megpróbáltunk taktikusan játszani a dél-amerikaiak ellen, az elején fölényt harcoltunk ki, de később nem tudtunk lépést tartani ellenfelünkkel. Ha a törökök ellen is ilyen teljesítményt nyújtunk, jó eredményt érhetünk el.”

MIRKO JOZIC, a horvát válogatott szövetségi kapitánya: „Játékosaim nemzeti hősök, mindenki nagy lelkesedéssel futballozott, az utolsó leheletig küzdöttek. Végletekig kiélezett csatát hozott a mérkőzés, nagyon örülök, hogy játékosaim végrehajtották azt, amire kértem őket. Hősies küzdelemben nyertünk.”

GIOVANNI TRAPATTONI, az olasz válogatott szövetségi kapitánya: „Általában mi irányítottuk az összecsapást, ezért azt állítom, a döntetlen igazságosabb lett volna. Nem igazán akarok a játékvezetéssel foglalkozni, de úgy érzem, a két meg nem adott gólból az egyik, de talán mindkettő, szabályos volt.”

CHRISTIAN VIERI, az olasz csapat gólszerzője: „A játékvezetők, akik a mai meccset irányították, az olasz II. ligában sem felelnének meg. Teljesítményük talán falusi meccsen elfogadható lett volna. Elsősorban a partjelzők hibáztak. Világeseményen a legjobbaknak kellene bíráskodniuk, nem pedig amatőröknek..”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?