Ógyallán Ozoróczi a kispadon

Ógyalla. Huszonhat pontot szereztek, így a harmadik helyen állnak a sörgyáriak a nyugat-szlovákiai V. fociliga keleti csoportjában. Ma (15.00) a Kmeťovo látogat hozzájuk.Ozoróczi Gábor negyvenkét éves edző irányítja a csapatot, szakvezetőként már megfordult a közel nyolcezer lakosú városban.

Ógyalla. Huszonhat pontot szereztek, így a harmadik helyen állnak a sörgyáriak a nyugat-szlovákiai V. fociliga keleti csoportjában. Ma (15.00) a Kmeťovo látogat hozzájuk.

Ozoróczi Gábor negyvenkét éves edző irányítja a csapatot, szakvezetőként már megfordult a közel nyolcezer lakosú városban. Télen a Gelle– Fehervári-kettőst váltotta a kispadon. Legutóbb a naszvadiakat vezényelte. „Az ógyallai ifinél egy évet töltöttem. Az akkori terv a bajnoki cím kivívása volt, de a küzdelemsorozat felénél távoztam a fiúktól. Ezek alapján nem volt sikeres a munka, ám meggyőződésem, hogy az akkor átadott szakmai többlet sokat adott védenceimnek. A felnőttek szereplését gondosan figyeltem, sőt ősszel bajnokit is játszottunk itt, akkor a naszvadiak mindhárom pontot begyűjtötték. Éreztem, hogy Gyallán még van teendőm, és visszatértem. Abban reménykedem, hogy a közeljövőben kiharcoljuk a magasabb osztályban való szereplést” – vázolta elképzeléseit a Magyarországon élő edző.

Múlt héten Hetényben 2:2-es döntetlennel kezdtek a tavaszi nyitányon. Előtte nyolc felkészülési meccsen léptek pályára magasabb és alacsonyabb osztályú csapatok ellen. Új játékrendszert gyakoroltak, aminek az elsajátításában vannak még megoldandó feladatok. A keretből távozott Házi László és Miloš Fehervári, érkezett viszont Danci Barnabás, Kürti Barnabás, Ferenczi József, Lukáš Jurík, Hegedűs Gergely és Simon Róbert.

Vajon milyen célok vezérlik a vezetőket és a játékosokat a tavaszi folytatásban? „A feltételek kifogástalanok, a vezetőség mindent elkövet, hogy csak a labdarúgásra kelljen összpontosítanunk. Személyemmel kapcsolatban az az elvárás, hogy jó hangulatban közönségszórakoztató és eredményes játékot nyújtson a csapat. Az én kívánalmam a játékosok felé, hogy görcs nélkül, felszabadultan élvezzék a mindennapokat. Edzőként mindig a labdatartáson alapuló támadójátékot támogatom. A többi a bajnoki mérkőzéseken fog kiderülni” – tájékoztatott Ozoróczi Gábor edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?