Obert sztrájkolt, Haša gólokat szerzett

A nyugat-szlovákiai TIPOS III. liga éllovasa sikeresen vette első két tavaszi mérkőzését.Komárom. A múlt héten a roppant erős ŠK Crystal otthonából rabolta el mindhárom pontot, legutóbb pedig a második helyen tanyázó Púchov együttesét hatpontos meccsen porolta el 2:0 arányban.

A nyugat-szlovákiai TIPOS III. liga éllovasa sikeresen vette első két tavaszi mérkőzését.

Komárom. A múlt héten a roppant erős ŠK Crystal otthonából rabolta el mindhárom pontot, legutóbb pedig a második helyen tanyázó Púchov együttesét hatpontos meccsen porolta el 2:0 arányban. Két rangos diadala után már hétpontos előnnyel vezeti a táblázatot a bajnokesélyes komáromi KFC.

A púchoviak elleni megmérettetést szokatlan közjáték előzte meg. Igor Obert, a hazaiak egyik labdarúgója csak abban az esetben volt hajlandó pályára lépni, ha ismét ő viselheti a csapatkapitányi karszalagot. Tudvalévő, hogy erre a posztra a jelöltet általában a játékosok együttesen választják meg. Mivel a keret tagjai Michal Podluckýnak szavaztak bizalmat, így az ő karjára került a megkülönböztető szalag. Erre a harmincnégy éves, Partizánskéból származó játékos úgy felhúzta az orrát, hogy magára sem öltötte csapata mezét.

Az első félidő ugyan meglehetősen lagymatag, túltaktikázott játékot hozott, ám a kíméletlen, kőkemény belemenések tömkelegéből nem volt hiány. Szerencsére Roman Haša már a tizenhatodik percben egy mértani pontossággal kidolgozott akció végére tett pontot góljával, így némileg megnyugodtak a kedélyek.

A félidei szünet után egy teljesen más felfogásban pályára lépő alakulatot láthatott a háromszáz fős hazai közönség. Irgalmatlan nagy munkát végzett elsősorban az örmény származású Vahagn Militosyan, valamint Ondřej Čtvrtníček és a féléves távollétből visszatérő Szabó Marek. Aztán huszonöt perccel a vége előtt Haša bámulatos fejese újra megtréfálta Dominik Letko hálóőrt, aki már csak a kapuból tudta kihalászni a labdát. A gólt követően felszabadultan, örömjátékot bemutatva örvendeztették meg a lilák szurkolóikat. A csapatsorok is összehangoltan dolgoztak, és az összecsapás elején összeszólalkozó edzők is elásták a csatabárdot. A nézők pedig azt is megbocsátották Drobec játékvezetőnek, hogy nem adta meg Faragó Tomi gólját.

„A bajnokság két legerősebb csapata találkozott, bár kapusunknak, Dalibor Rožníknak még labdához sem kellett nyúlni. A kellemetlen, erős szél sem gátolt bennünket a kiváló teljesítményben. A küzdőszellemmel és a játékossággal sem akad gond. Egy kicsit most fellélegezhetünk, de a hétvégén ismét nehéz küzdelemre számíthatunk az FC Horses ellenfeleként” – vélekedett Richard Matovič, a KFC edzője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?