Nyert helyzetből bukott a Fradi a Diósgyőr ellen

A labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának legnagyobb meglepetését a DVTK szolgál-tatta azzal, hogy legyőzte az éllovas Ferencvárost. Tovább-ra is 100%-os új stadionjában a Haladás, már kiesőhelyen áll a Vasas.

A labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának legnagyobb meglepetését a DVTK szolgál-tatta azzal, hogy legyőzte az éllovas Ferencvárost. Tovább-ra is 100%-os új stadionjában a Haladás, már kiesőhelyen áll a Vasas. A Honvéd–Videoton meccset nem tudták megrendezni.

Női focit játszott a Fradi

Az első tavaszi fordulóban a Ferencváros lendületes játékkal lesöpörte a bajnoki címvédő Honvédot. Mindenki azt gondolta, hogy a zöld-fehérek a gyengébb képességű Diósgyőrt is legyőzik. A Fradi számára álomszerűen indult a mérkőzés, a 10. percben egy szépségdíjas támadás végén Böde Dániel talált be. Ezt követően azonban leálltak a vendégek, és a DVTK a második félidő elején három perc alatt megfordította a mérkőzés állását, s 2:1-re legyőzte a bajnoki címért harcoló együttest.

Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője a lefújás után nem kímélte csapatát: „Hiányzott az agresszivitás és a megfelelő hozzáállás a csapatom játékosaiból. Idegenben nem tudunk fejlődni, pedig a nemzetközi szinthez ez kellene. Amikor elhagyjuk a stadionunkat, olyanok vagyunk, mint egy női csapat. Néhány játékosom tiszta mezben jött le 90 perc után a pályáról, ez felháborító” – duzzogott a német szakvezető.

Meccs helyett balhé

A Videoton pontszámban beérhette volna a Ferencvárost, de a Bozsik-stadion pályáját hiába próbálták futballra alkalmas állapotba hozni, a játékvezető úgy döntött, a fagyos talaj miatt nem lesz mérkőzés. A kispesti ultrák azonban azt gondolták, ha már a csapatok nem tudták összemérni erejüket, majd ők tesznek róla, hogy legyen „meccs” a Bozsik-stadionban. Egy részük ugyanis nem engedte ki a létesítményből a Vidi buszát, amelyet pirotechnikai eszközökkel dobáltak meg. Szerencsére senki nem sérült meg, de a járműben anyagi kár keletkezett, ezért a Videoton rendőrségi feljelentést tesz.

Hippék veretlenek

A Michal Hipp vezette Haladás azt a Vasast fogadta, amelyiknek létkérdés lett volna a három pont megszerzése Szombathelyen. A hazaiak azonban bebizonyították, hogy az új stadionuk (egyelőre) bevehetetlen erőd, hiszen a Ferencváros és a Videoton után az angyalföldieket is legyőzték, ráadásul nem is akármilyen játékkal. Mindez azt jelentette, hogy a Hali elmozdult a kiesőhelyről, míg a Vasas a 11. pozícióig zuhant.

Michael Oenning alatt már régóta inog a kispad, nem lenne meglepetés, ha a Vasasnál hamarosan edzőváltásról szólnának a hírek. A legtöbbször Mészöly Géza neve merül fel mint lehetséges utódé.

A német szakember a mérkőzés után a saját jövőjével kapcsolatban a következőket mondta: „Hogy mi lesz velem? Erre most nem tudok mit mondani. Kérdezzék meg a vezetőket. Fekete nap ez a Vasas számára, de ez a találkozó is megmutatta, hogy mekkora gond, ha nem áll rendelkezésre a teljes keret” – utalt a sok hiányzóra az angyalföldiek trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?