Nőttek Dél-Afrika esélyei

Csondzsu. A spanyolok már továbbjutottak, így valószínűleg nem fognak megszakadni Dél-Afrika ellen szerdán a 47 éves Camacho játékosai.
Koreai ruhát, süteményt és pezsgőt kapott 47. születésnapjára a spanyol újságíróktól Jose Antonio Camacho, a válogatott szövetségi kapitánya.

Csondzsu. A spanyolok már továbbjutottak, így valószínűleg nem fognak megszakadni Dél-Afrika ellen szerdán a 47 éves Camacho játékosai.

Koreai ruhát, süteményt és pezsgőt kapott 47. születésnapjára a spanyol újságíróktól Jose Antonio Camacho, a válogatott szövetségi kapitánya. A média képviselői bő ujjú kabáttal és egy futballpályát mintázó, 47 gyertyával díszített tortával lepték meg a szakembert. „Játékosaim már felköszöntöttek azzal, hogy Paraguay 3:1-es legyőzésével bejutottak a második fordulóba“ - mondta a rögtönzött ceremónián az ünnepelt, majd a pezsgővel lelocsolta megajándékozóit. „Köszönöm a köntöst, de ezt csak családi körben vagy nyaraláskor fogom hordani.“

Spanyolország az 1950-es vb óta nem nyerte meg első két csoportmeccsét, ezúttal viszont a dél-amerikaiak előtt Szlovéniát is térdre kényszerítette. Camacho így valószínűleg a tartalékcsapatot küldi pályára szerdán Dél-Afrika ellen. „Szeretnék néhány cserejátékosnak bizonyítási lehetőséget adni“ - indokolta döntését a szövetségi kapitány. A csatársorban Diego Tristan sérülése miatt nem játszhat, helyét a Paraguay ellen két gólt szerző Morientes foglalja el, Raúlt pedig Albert Luque helyettesíti. A derékfájdalmakkal küszködő Hierro is kihagyja a találkozót, valószínűleg kezdő lesz Xavi, Joaquin Sanchez, Curro Torres és Romero. Camacho döntése a dél-afrikaiaknak kedvezhet, hiszen nekik már a döntetlen is elég a továbbjutáshoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?