Nézőcsalogató hokigála

Pozsony. Nem mindennapi hokicsemegét láthatnak ma Pardubicében, illetve a tévé képernyői előtt a sportrajongók: a cseh és a szlovák jégkorong Extraliga sztárjaiból összeállított együttesek mérik össze erejüket.

Ľubomír Kolník, a zólyomiak (jobbra) játékmestere is jégre lép a ma délutáni, pardubicei hokigálánČTK-felvételAz első sorokat a szurkolók szavazatai alapján állították össze, a többi játékost az edzők válogatták. A cseh együttest Václav Sýkora és Alois Hadamczik irányítja, a szlovák gárdát pedig Dušan Gregor és Róbert Spišák. A vendégek keretében hét kassai, hat zólyomi, négy trencséni, három pozsonyi és egy szakolcai hokis található.

Ügyességi versenyekkel (15.45) kezdődik a gála, majd 17 órakor indul útjára a korong a két bajnokság legjobbjainak összecsapásán, melyet élőben közvetít az STV 2 és a ČT 2. A meccset a szlovák Vladimír Mihálik vezeti, akinek ez lesz a búcsúmeccse.

A két együttes összeállítása – ČT EXTRALIGA: Adam Svoboda (Pardubice), Roman Málek (Slavia Praha)–Michal Sýkora (Pardubice), František Kučera (Slavia Praha), Libor Procházka (Třinec), Martin Hlavačka (Karlovy Vary), Jan Výtisk (Vítkovice), František Ptáček (Sparta Praha), Petr Kadlec (Slavia Praha), Jan Hejda (Slavia Praha)–Richard Král (Třinec), Jiří Hudler (Vsetín/Kazany), David Moravec (Vítkovice), Petr Sýkora (Pardubice), Marek Uram (Znojmo), Peter Pucher (Znojmo), Marek Zadina (Třinec), Jiří Burger (Vítkovice), Jan Marek (Třinec), Ondřej Kratěna (Sparta Praha), Michal Sup (Slavia Praha), Václav Pletka (Třinec); ST EXTRALIGA: Miroslav Šimonovič (Košice), Karol Križan (Zvolen)– Normunds Sejejs, Jiří Heš, Tomáš Starosta (mindhárom Trenčín), Juraj Kledrowetz, Tomáš Nádašdi, Miroslav Vantroba (mindhárom Košice), Pavel Kowalczyk (Zvolen), Martin Ivičič (Skalica)–Marcel Hanzal, Roman Kukumberg (mindkettő Trenčín), Arné Kroták, Jaroslav Kmiť, Miroslav Škovira (mindhárom Košice), Ľubomír Kolník, Petr Kořínek, Branislav Jánoš, Erik Weissmann (valamennyi Zvolen), Igor Rataj, Zdeno Cíger, Richard Kapuš (mindhárom Slovan).

A Cseh és a Szlovák Jégkorong Szövetség illetékesei már megállapodtak, hogy jövőre a pozsonyi Ondrej Nepela Téli Stadionban lesz a visszavágó. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?