Nem jött meg az ellenfél

Gyakori megjegyezés az eredmények rengetegében az elmaradt bajnokik kapcsán a címben található tömör mondat. A legfrissebb példákat gyűjtöttük csokorba.Az utóbbi időszakban egyre inkább szokássá vált egyes kluboknál, hogy csapatuk nem utazik el a soron következő bajnoki mérkőzésre.

Gyakori megjegyezés az eredmények rengetegében az elmaradt bajnokik kapcsán a címben található tömör mondat. A legfrissebb példákat gyűjtöttük csokorba.

Az utóbbi időszakban egyre inkább szokássá vált egyes kluboknál, hogy csapatuk nem utazik el a soron következő bajnoki mérkőzésre. Az idei pontvadászat végén gyakoribbá váltak a hasonló esetek, és általában azok az alakulatok vetik be ezt a módszert, amelyeknek már semmiért sem megy a hajrában. Vannak, akik már jóval a meccs előtt jelzik az ellenfélnek, hogy ne várják őket fölöslegesen, akadnak viszont olyanok is, akik meglepetésnek szánják az egészet: hadd türelmetlenkedjenek a szegény vezetők és a szerencsétlenül járt szurkolók.

A múlt heti zárófordulóban a tizenegyedik helyen tanyázó párkányiaknak a felsőházban található Horné Obdokovce csapatával kellett volna megmérkőzniük a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában. „Az amúgy is szűk keretű vendégek már korábban jelezték, hogy számukra a pénteki nap lenne a legmegfelelőbb időpont az összecsapás lebonyolítására, mivel ifikkel tudnák pótolni a hiányzókat. Javaslatuk sajnos nem tudtuk elfogadni, hiszen labdarúgóink már más programot terveztek be maguknak akkorra” – tájékoztatott Bábsky Tamás párkányi játékosedző.

A lévai területi bajnokságban három meccs maradt el. A VI. ligában a Plavé Vozokany hiába várta a palástiakat, a Korpona-partiak jobbnak látták otthon maradni. „Az indulás előtti névsorolvasásnál mindössze heten voltunk, ezért döntöttünk így. Sok a sérültünk, voltak, akik beteget jelentettek, de akadnak olyanok is, akiknek munkahelyi kötelezettségei voltak” – jegyezte meg Križan Márk palásti klubelnök.

A garamszentgyörgyiek már kedden szóltak az ezüstérmes Podlužany vezetőinek, hogy ne várják őket, inkább kihagyják ezt a játéklehetőséget.

Egy osztállyal lejjebb, a VII. ligában az ipolyviskieknek Pukanec vendégeként kellett volna bizonyítani. Ők is inkább az otthon nyugalmát választották. Meg aztán minek is döcögtek volna az Ipoly mentéről oda-vissza száz kilométert a járás legészakibb településére…

Hogy az Érsekújvári járás se maradjon ki a buliból, az ottani VI. ligában a Trávnica borzolta a muzslaiak kedélyeit. „Az ellenfél elektronikus módon még csütörtökön adta tudtunkra, hogy betegségek és sérülések miatt több játékosuk kiesett, így nem látják értelmét a megmérettetésnek” – tudtuk meg Ármai Adrián muzslai klubelnöktől.

Az érintett szövetségek az effajta vétséget legfeljebb egy apró ejnye- bejnyével elintézik, majd a ludasok befizetik az aránylag csekély büntetést. És minden megy tovább...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?