Négygólos döntetlen Nagyölveden

A két csapatot mindössze hét pont választotta el egymástól a vendéglátók javára, ami a meccs végén is megmaradt, hiszen a játékosok 2:2-es döntetlennel vonultak az öltözőbe a nyugat-szlovákiai III. liga összecsapását követően.Nagyölved.

A két csapatot mindössze hét pont választotta el egymástól a vendéglátók javára, ami a meccs végén is megmaradt, hiszen a játékosok 2:2-es döntetlennel vonultak az öltözőbe a nyugat-szlovákiai III. liga összecsapását követően.

Nagyölved. Az első percek a bősieké voltak, akik gyors támadásokkal zavarták a hazaiakat. A vezetést azonban mégis a nagyölvediek szerezték meg, a tapasztalt Michal Kubala húszméteres szabadrúgása a jobb kapufát súrolva került a hálóba. A válasz nem sokáig váratott magára, ugyanis Tomáš Trabalík mesterien futott el a bal szélen, és a kifutó Benkó Dániel mellett a kapuba gurított. Nem sokkal a félidei szünet előtt a csapatkapitány Trajcsik Péter kezezése miatt büntetőhöz jutottak a hazaiak, ám Hlaváčik Tibor félerős löketét mintha az a világ legtermészetesebb dolga lett volna, a Rengel Pétert helyettesítő Cighard József kitornázta. Említésre méltó, hogy a tizenegyesek elvégzésére kijelölt harminckét éves hátvéd még egyszer sem hibázott a végrehajtásban, most viszont tétovának bizonyult.

Fordulás után ismét a vendégek kezdtek jobban és számos alkalommal Benkó kapus bravúrjaira volt szükség. Aztán az addig mérsékelt teljesítményt nyújtó Matúš Predajniansky villant egyet, és máris a nagyölvediek vezettek. Persze a csallóköziek nem adták olyan könnyen a bőrüket, és a szemfüles Tóth László egy súlyos védelmi hiba után beállította a végeredményt. Mellesleg a húszéves csatár a mezőny talán legjobbja volt.

„A tavaszi idény két veresége után természetesen győzni szerettünk volna. Fiatal, hajtós alakulattal kellett felvennünk a párbajt. Sajnos megmagyarázhatatlan egyéni hibák miatt csak egy pontot tudtunk otthon tartani. A győzelemért jóval többet kell tenni a pályán” – értékelt Urbán Ferenc nagyölvedi klubmenedzser.

„Minden bizonnyal még sosem volt és egyhamar nem is lesz annyi helyzetünk, mint ezen a találkozón. Sajnálatosan az irányzékkal gond volt, a lelkesedéssel azonban nem. Győzelmet érdemeltünk volna, de így is elégedett vagyok védenceim játékával” – állapította meg Straka Gábor bősi edző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?