Nagyon örül, hogy gondoltak rá

Dubaj/Pozsony. Dušan Radolský, a szlovák utánpótlás labdarúgó-válogatott egykori vezetőedzője nyár óta az Egyesült Arab Emirségekben edzősködik. Pontosabban az elsőosztályú Al-Sabab csapatát irányítja. Tegnap délután felhívtuk őt, s arra voltunk kíváncsiak, mit csinál jelenleg és mik a tervei.

„Ha ajánlatot kapok a szövetségtől...” M. Nagy László felvétele Dubaj/Pozsony. Dušan Radolský, a szlovák utánpótlás labdarúgó-válogatott egykori vezetőedzője nyár óta az Egyesült Arab Emirségekben edzősködik. Pontosabban az elsőosztályú Al-Sabab csapatát irányítja. Tegnap délután felhívtuk őt, s arra voltunk kíváncsiak, mit csinál jelenleg és mik a tervei.Mi újság Dubajban?

Nyugalom és békesség van a két és fél milliós nagyvárosban, ahol csak hatszázezer az őslakos. Az afganisztáni háborús eseményekkel ugyan sokat foglalkoznak az emberek, ám a fegyveres konfliktus nincs kihatással az itteni életre.Augusztusban egy évre kötelezted el magad az Al-Sabab csapatához. Hogyan értékeled az eltelt időszakot?

Az Egyesült Arab Emirségekben három részből áll a bajnoki idény, jelen pillanatban az első felvonáson vagyunk túl. Rosszul kezdtünk, de mégis sikerült megszerezni a 3. helyet, a továbbjutás viszont elúszott. November 14-én indul az ún. nemzeti bajnokság, s remélem, sokkal jobb teljesítményt nyújtunk majd, mint a nyitányon.

Gondolom, jók a feltételek az Emirségekben?

A pályák felszereltsége és a minősége igen magas szinten van. A játékosok, a két külföldit, a brazil Nilsont és a chilei Marcelhót kivéve, amatőrök. Délelőtt dolgoznak, és csak esténként edzünk.A hazai szövetség szorgalmasan keresi Jozef Adamec utódját. Állítólag te vagy a legkomolyabb jelölt a vezetőedzői posztra...

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ott vagyok az esélyesek között. Jó érzés, hogy Szlovákiában nem felejtettek el, és olyan embernek tartanak, aki segíthet a szlovák labdarúgáson. Ha ajánlatot kapok a szövetségtől, minden bizonnyal közös nevezőre jutok jelenlegi klubommal. Szerintem az sem lehet akadály, hogy az Egyesült Arab Emirségekben május végéig szóló szerződést írtam alá.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?