Miért buktak el a jégkorong BEK-ben?

Vladimír Hiadlovský, a Dukla Trenčín vezetőedzője:
Sajnos, nem sikerült a formaidőzítés, a legfontosabb mecs-csekre kerültünk hullámvölgybe. A bajnokságban is bukdácsolunk, az igazat megvallva, az Extraligában nyújtott teljesítmény alapján semmi jóra sem számíthattunk.

Vladimír Hiadlovský, a Dukla Trenčín vezetőedzője:

Sajnos, nem sikerült a formaidőzítés, a legfontosabb mecs-csekre kerültünk hullámvölgybe. A bajnokságban is bukdácsolunk, az igazat megvallva, az Extraligában nyújtott teljesítmény alapján semmi jóra sem számíthattunk. De én azért titokban bíztam abban, hogy összekapják magukat a fiúk, s legyőzik a Jönköpinget. A tisztes helytállás reményében utaztunk Szentpétervárra, ahonnan aztán lógó orral távoztunk. Tudtuk, a nagy esélyes Omszk ellen nem sok esélyünk van, ezért a svédek elleni meccsre összpontosítottunk. Nagyon fogadkoztak a játékosok, javítani szerettek volna, de olyan figyelmetlenül hokiztak, hogy rögtön a találkozó elején kaptunk két gólt, majd jött a harmadik, és elúszott a hajó. Szörnyű pillanatokat éltem át a kispadon, a fiúk kétségbeesett tekintete sok mindent elárult. Még szerencse, hogy a második és a harmadik harmadban nem roppantunk össze.

Ernest Bokroš, a Zlín vezetőedzője a torna előtt cseh–szlovák döntőről álmodozott. Viccelt?

Szerintem sem gondolhatta komolyan, ők legalább egy találkozót megnyertek, s csoportmásodikként zártak.

Ma folytatódik a bajnokság, a címvédő Dukla 11 pontos hátrányal harmadik. A playoffba jutás ugyan nem forog veszélyben, de mi lesz a rájátszásban?

Az még nagyon messze van, minél előbb rendezni szeretnénk sorainkat. Most már nincs mese, csak a bajnokságra kell összpontosítanunk. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?