MESTERMÉRLEG

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „A Kaposvár kegyetlenül kihasználta védelmünk megingásait. A támadójátékunk újra meddőnek bizonyult, és nem tudtunk mit kezdeni ellenfelünk zárt védekezésével.”
PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Nyíregyházán győzni mindig bravúr.

RÉVÉSZ ATTILA (Nyíregyháza): „A Kaposvár kegyetlenül kihasználta védelmünk megingásait. A támadójátékunk újra meddőnek bizonyult, és nem tudtunk mit kezdeni ellenfelünk zárt védekezésével.”

PRUKNER LÁSZLÓ (Kaposvár): „Nyíregyházán győzni mindig bravúr. Emlékeim szerint csapatomnak ez korábban egyszer, még a másodosztályban sikerült. Örülök a három pontnak, és különösen annak, hogy a csapat betartotta a megbeszélt taktikát.”

GELLEI IMRE (Paks): „Az első egy órában hiába voltunk mezőnyfölényben, kétgólos előnyt szerezhettek. Míg kollégám az utolsó tíz perc miatt bosszankodik, addig én az első nyolcvan miatt. Ezért szép a futball. Amennyire lehetett, pörgettük az ellenfelet. Végül sikerült ikszre hozni a mérkőzést, vérbeli alsóházi rangadó volt.”

VÁGÓ ATTILA (DVTK): „Nagyon féltem a mérkőzéstől, mert a Paks nagyon jó csapat, nagyon jó edzővel. Ha valaki azt mondja a mérkőzés előtt, hogy döntetlen lesz, aláírom. A hazaiak többet birtokolták a labdát, de bíz

am a kontráinkban. Mérges vagyok az utolsó tíz perc miatt, de az eredmény igazságos.”

ACZÉL ZOLTÁN (REAC): „Gratulálok a Zalaegerszegnek a győzelemhez, bár úgy érzem, egy kicsit hátrányban voltunk a pályán.”

SZLAVKO PETROVICS (ZTE): „A Ligakupában négyszer találkoztunk, ezért nehéz volt motiválni a játékosokat. Ráadásul a szerdai meccsünk után nehezen tudtunk regenerálódni. Nagyon örülök a győzelemnek, így valamennyire elszakadtunk a középmezőnytől.”

BORBÉLY LÁSZLÓ (Tatabánya): „Lehetett látni, hogy az MTK jobb csapat, viszont ezt okos taktikával sokáig kompenzálni tudtuk. Úgy látszott, meglepetést tudunk szerezni, ám az utolsó tíz percben elemi hibákat vétettünk. Sajnos, így nem tudunk előbbre lépni.”

GARAMI JÓZSEF (MTK): „Sok helyzetet kihagytunk, amivel saját dolgunkat nehezítettük meg.”

EGERVÁRI SÁNDOR (Győr): „Mindenki remekül játszott. Emberhátrányban a kontrákban és Bajzát játékában bíztunk. Ugyanakkor minden elismerés megilleti a hátsó alakzatunkat is, hiszen ők is kellettek ehhez az eredményhez.”

URBÁNYI ISTVÁN (Újpest): „Gyengén, kényelmesen kezdtünk. A kiállítás után úgy éreztem, a második félidőben elkapjuk a ritmust, de egy figyelmetlenség elég volt az újabb hátrányhoz. Nem tudtunk olyan dinamikusan játszani, mint korábban, ezért a győzelem nem is volt igazán benne a játékunkban. Sok játékosom még mindig csak a meccsekre épül fel, hiányzik mögülük az edzésmunka, ez is szerepet játszott ebben az eredményben.”

MÉSZÖLY GÉZA (Vasas): „Ezer sebből véreztünk a mérkőzés előtt, hiszen Tóth András és Lázok János sem tudta vállalni a játékot. Mégis jól kezdtük a meccset, a góllövés azonban elengedhetetlen a labdarúgásban a sikerhez. A második félidőben a Honvéd két hibánkat könyörtelenül kihasznált.”

SUPKA ATTILA (Honvéd): „A második félidőben úgy futballoztunk, ahogy az elejétől kellett volna. Ekkor már sokat futottunk, a védők mögé és a védők közé is. A második játékrész alapján nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna.” (nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?