Még a műsorvezetőt is kicselezte

Zsolna. Szombaton a zsolnai VIX Szállóban randevúztak Szlovákia legjobb női labdarúgói, akik a hagyományos Év tizenegye nevet viselő ankétban szerzett szavazatok alapján kerültek a 2004-es esztendő kiválasztottjai közé. Ezúttal is volt csallóközi résztvevője az ünnepélyes eredményhirdetésnek.

Zsolna. Szombaton a zsolnai VIX Szállóban randevúztak Szlovákia legjobb női labdarúgói, akik a hagyományos Év tizenegye nevet viselő ankétban szerzett szavazatok alapján kerültek a 2004-es esztendő kiválasztottjai közé. Ezúttal is volt csallóközi résztvevője az ünnepélyes eredményhirdetésnek. Árvai Renáta után a kisudvarnokiak további meghatározó egyénisége, Mónika Geržová került a legjobbak közé. „1991, 1993, 1994 után immár negyedszer választottak be az Év tizenegyébe, ami a riválisok tudásszintjére és a korkülönbségre való tekintettel nagy elismerésnek számít. Az elmúlt évtizedben Ausztriában profiskodtam, s az itthoni szabályok értelmében légiós nem kerülhet az ország legjobbjai közé, ezért többször hiányoztam az álomcsapatból. Ezúttal kilenc szavazatot kaptam a megszerezhető tizenötb#l...” – nyilatkozta lapunknak a mezőny rangidőse.

Szavaiból arra következtettünk, alighanem több voksra számított. „Legalább 11-12 szavazatot vártam, ám így sem vagyok csalódott. Számomra az a legfontosabb, hogy a szakemberek még mindig felfigyelnek rám, értékelik teljesítményemet. Egy középcsapat játékosa egyébként is nehezebben kerül rivaldafénybe” – fogalmazott Mónika, aki tavaly újfent szóhoz jutott a címeres mezben.

A legjobbakat a hagyományoknak megfelelően oklevéllel, emlékplakettel, ajándékokkal és virágcsokorral jutalmazták a szlovák futballszövetség vezetői. „A helyszínen látványos műsorral kedveskedtek nekünk a szervezők és a szereplők. Többek között a Szupersztár műsorából ismert Tomáš Ďurica is fellépett a műsorban. Nagy kár, hogy csak a meghívottak vehettek részt a gálán, több nézőt, nagyobb nyilvánosságot érdemeltünk volna. Az emlékplakettnek kisfiam, a hároméves Dávidka örült a legjobban” – tudtuk meg a rendezvény kulisszatitkairól. A csallóköziek gólfelelősétől a gálán műsorvezetőként közreműködő Miroslav Tomášik sportújságíró azt tudakolta, van-e eredményességének titka. Mónika egy frappáns válasszal szerelte le a kíváncsiskodót: „A góllövés tudományát nem szakácskönyvből tanulja az ember. Ha lenne is titkom, azt megőrizném.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?