MÉG 85 NAP A MEGNYITÓIG

ESKÜTÉTEL MÁJUS 29-ÉN. Május 29-én 11 órakor a Nemzeti Színházban tartják az augusztus 13-án kezdődő athéni játékokra készülő magyar csapat ünnepélyes eskütételét.

ESKÜTÉTEL MÁJUS 29-ÉN. Május 29-én 11 órakor a Nemzeti Színházban tartják az augusztus 13-án kezdődő athéni játékokra készülő magyar csapat ünnepélyes eskütételét. – Az ötkarikás játékok történetének egyik legnagyobb, több mint 200 fős magyar csapata nevében két olimpiai bajnok, a vívó Nagy Tímea és a vízilabdázó Benedek Tibor tesz fogadalmat – jelentette be Schmitt Pál MOB-elnök a szerdai sajtótájékoztatón.

KVÓTASZERZÉSI LEHETŐSÉG. Csütörtöktől vasárnapig Poznanban rendezik a kajak-kenu Eb-t, amely a szlovák és a magyar csapat számára az utolsó kvótaszerzési lehetőséget kínálja. A komáromi kajaknégyes kihagyja az Eb-t.

MAGYAROK GÖRÖG SZĺNEKBEN. „A két csinos lány a lehető legjobb kapcsolat a két ország között“ – jegyezték meg mosolyogva a görögök azon az összejövetlen, amelyen Dimitrisz Kontumasz, a Görög Köztársaság magyarországi nagykövete találkozott a MOB képviselőivel, s amelyen jelen volt a kettős állampolgárságú, de az athéni játékokon görög színekben induló: párbajtőröző Szidiropulosz Niké és az öttusázó Partics Katalin is. Mindketten Budapesten készülnek az olimpiára.

ÚJABB BOMBARIADÓ. Tegnap névtelen telefonáló közölte egy görög napilap szerkesztőségével, a Land Rover autókereskedés épülete előtt bombát helyeztek el. A rendőrség lezárta a környéket, kutyákkal kutatta át a terepet, bombát azonban nem talált. (mti, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?