Brill Dental Fogászat Mosonmagyaróvár - stresszmentes kezelés a ragyogó mosolyért

brill

Dr. Tóth Ildikó a mosonmagyaróvári Brill Dental vezető fogszakorvosa apai ágon a ma Szlovákia területén lévő Gútáról származik. Tevékenységei között kiemelt helyen foglalkozik félős betegekkel, akiknek a korábbi fogorvosi kezelések során megélt rossz tapasztalatait kivételes beleérző képességével, megnyugtató magyarázataival és fájdalommentes kezeléssel feledteti. Több ezer páciens kezelt az évtizedek során megelégedettséggel.

A Brill Dental fogászati rendelőben a szlovákiai magyarok számára is lehetőség van a fogászati ellátásra, ami az első vizsgálat és röntgen alapján elkészített kezelési tervvel és árajánlattal, a pácienssel egyeztetve történik. 

brill

„Mosonmagyaróváron élek, itt dolgozom 2006-tól. 1985-től vagyok fogorvos. Apai ágon a ma Szlovákia területén lévő Gútáról származom, akiket 1949-ben telepítettek ki Magyarországra.

Szolgáltatásainkkal igyekszem követni a fogászat fejlődését, gyarapítom ismereteimet, amit átültetek a gyakorlatba is. Tevékenységem között kiemelt helyen foglalkozom félős betegekkel, akiknek korábban rossz tapasztalatai voltak a fogorvosi kezelések során. 

brill

Mivel a fogászat fejlődése az utóbbi időben nagyon gyors, egy olyan fogtechnikai laboratóriummal dolgozom együtt, ahol több mint 20 ember szolgája ki a megrendelőket, precíz és pontos munkát végeznek.  Igyekszünk minden igényt kielégíteni, és a laboratóriummal összefogva szép és jó fogpótlásokat készíteni. Rendelőnk meleg szívvel ajánlja az alsó protézis MINI IMPLANTÁTUMOKKAL való rögzítésére a STRAUMANN implantátumokat. A STRAUMANN cég az implantátumaira élethosszig tartó garanciát ad.„

brill

A rendelő a mosonmagyaróvári Csaba utca 31-ben található. Szerdai és pénteki napokon reggel 9-14 óráig várják a pácienseket. 

Néhány vélemény Dr. Tóth Ildikó fogszakorvos munkájáról:

  • SZ. K. Németországból: 

„Dr. Tóth Ildikó nagy tapasztalattal rendelkező, precíz és körültekintő fogorvos. Igényes esztétikai szempontokból és fontos neki, hogy jó minőségű anyagokkal dolgozzon. 

Több mint 30 éve készített nekem több hidat, amik a mai napig tökéletesek. Az akkor korszerű aranyra égetett porcelán Inlay-aim a mai napig tökéletesek.”

  • M. F. Auszriából:

„Dr. Tóth Ildikóval maximálisan meg vagyok elégedve. Gondos fogorvosnő, kivételes beleérző képességgel. Mosollyal az arcán nyugalmat sugároz. Számomra a legjobb fogorvos, akivel eddig találkoztam. Mindig hagy időt, mindent pontosan és nyugodtan elmagyaráz, a páciens számára a legjobb megoldást keresi. Mióta az új fogaimat megkaptam, minden esetben újra egyre nagyobb önbizalmam van. A doktornőt ajánlom, mert az ember nála a LEGJOBB kezekben van.”

  • B.K. Budapestről:

„A doktornő csodaszép munkát végzett az én teljesen elhanyagolt számban. Most, hogy készen van a fogpótlásom, boldogan használom. A doktornő a teljes kezelés alatt profi módon végezte a munkáját. A rengeteg sérült, törött fogamat és a maradék fogdarabokat teljesen fájdalommenetesen és gondosan eltávolította, a gyógyulás után először a meglévő 3 fogra tökéletes fogpótlás került, ami a felső protézis tartására szolgál. Egy bizonyos idő elteltével az alsó protézis is elkészült 4 darab implantátum beültetése után. Köszönöm szépen a megbízható és tökéletes munkáját és a baráti hangulatú kezeléseket. Nagy köszönet a fogtechnikus mesternek, akinek a gyors munkája után a doktornő számomra tökéletes fogpótlást csinált. Bárkinek örömmel fogom ajánlani a Brill Dental céget és a tulajdonos Dr. Tóth Ildikó és kollégái munkáját. 

brill

Brill Dental Fogászat

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csaba utca 31.

Telefon: 

+36 30 618 1712

+36 96 302 303 (vezetékes szám, szerdán és pénteken 9-14 óráig hívható)

e-mail: info@brilldental.hu

web: brilldental.hu

brill
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?