Majoroš, Pivac, Ivanovič…

Komárom. Első hazai mérkőzésén fölényesen győzött (86:65) a felújított csarnokban bemutatkozó komáromi MBK Rieker a Svit ellen a férfi kosárlabda extraliga 6. fordulójában.
KOMÁRNO–SVIT 86:65 (22:20, 27:10, 18:18, 19:17. Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 28, Pivac 27, Ivanovič 21 ill. Bílik 20, Laco 13.

Komárom. Első hazai mérkőzésén fölényesen győzött (86:65) a felújított csarnokban bemutatkozó komáromi MBK Rieker a Svit ellen a férfi kosárlabda extraliga 6. fordulójában.

KOMÁRNO–SVIT 86:65 (22:20, 27:10, 18:18, 19:17. Legeredményesebb pontszerzők: Majoroš 28, Pivac 27, Ivanovič 21 ill. Bílik 20, Laco 13. Szoros első negyed után a második döntötte el a mérkőzés sorsát. Ebben a játékrészben minden tekintetben feljavult a Štajger-legénység teljesítménye, csaknem húszpontos előnnyel (49:30) zárta a félidőt. A nézők lelkesen hajtották a komáromiakat, a fiúk pedig ezt meghálálták. A svitiek ezúttal nem tudtak újítani. Felújított sportcsarnok, új arcok a csapatban, új edző a kispadon, kitűnő hazai bemutatkozás – a nézők boldogan távoztak a mérkőzésről.

EDZŐSZEMMEL – Ladislav Štajger (Komárno): „Jól alakult számunkra a bajnoki. A szoros első negyedet kivéve, végig mi irányítottuk az összecsapást.”

Tibor Jány (Svit): „Tudtuk, hogy Majoroš és Pivac a bajnokság két meghatározó egyénisége, akik pontszerzésben, de a palánk alatti játékban is kitűnőt képesek nyújtani. Ezúttal mégis a komáromiak osztogatójának, Ivanovičnak az eredményessége volt a döntő. Három ponterős játékost nehéz semlegesíteni.” (kg)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?