Majd nyernek a tombolán…

Pozsony. Bár a rimaszombati hátvédsor már csak homályosan emlékezhet arra, mikor sikerült hiba nélkül kihúznia egy meccset, a gömöriek valami oknál fogva még mindig hiszik, célravezető lehet idegenben 0:0-ra játszaniuk. Nem az. Egy gólt még az ötlettelenül játszó Inter is talált.

Pozsony. Bár a rimaszombati hátvédsor már csak homályosan emlékezhet arra, mikor sikerült hiba nélkül kihúznia egy meccset, a gömöriek valami oknál fogva még mindig hiszik, célravezető lehet idegenben 0:0-ra játszaniuk. Nem az. Egy gólt még az ötlettelenül játszó Inter is talált.

Sportigazgató és a vezetőedző Gömörben együtt ígérték, változások lesznek a csapatban. Végül a keretből senkit nem zártak ki, a hátvédsort viszont variálták: kimaradt a múlt meccsen tizenegyest okozó Rubint, helyette a jobb-bekk Janečka játszott középen, az ő helyén pedig Filo szerepelt. Kuciak kapusnak vélhetően elege lehet már belőle, hogy minden mérkőzésen posztjukhoz nem szokott védők állnak előtte, a pasienkyi stadion üres lelátói között csapattársai minden egyes labdaérintésénél kétségbeesetten szállt a hangja: „Miško, egyszerűen!!! Mareček, csak egyszerűen!!! Ne cselezzetek, csak egyszerűen!!!”

A stresszelős-gyomorgörcsös védekező taktika az 52. percig működött – aztán Hodek kapott egy jó labdát, Nachtman későn lépett ki és a cselt is bevette, így Hodek senkitől sem zavartatva lőhetett a hálóba.

„Nem értem… Hiába mondom a fiúknak, hogy legyenek aktívak, csak az első kapott gól után kezdenek támadni” – panaszkodott a meccs után Mikuláš Komanický, a gömöriek edzője. Az első kapott gól után csapata Pozsonyban is elkezdett támadni, de nem sok sikerrel (a 71. percben Siheľský pár lépésről a kapu felé bombázott, a 89. percben Nachtman fejelt mellé).

Nem túl biztató a rimaszombati jövőkép: a védelem hibázgat, a csatárok nem találják el a kaput. Nem véletlenül jegyezte meg Komanický edző: „Hogy mikor nyerünk legközelebb? Hát, majd ha valami tombolát sorsolnak…” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?