M M-diadal a strandröplabdatornán

Gúta. Harmadszor zajlott a Vág folyó partján az amatőröknek kiírt strandröplabdatorna.

Gúta. Harmadszor zajlott a Vág folyó partján az amatőröknek kiírt strandröplabdatorna. „A közkívánatra megrendezett mérkőzéssorozaton hét vegyes csapat indult, ideiglenesen kialakított pályán mérték össze tudásukat a fiatal hölgyek és urak alkotta négytagú együttesek – tájékoztatta lapunkat Kürti Márta, a társszervező, vagyis a képviselőtestület sport- és ifjúságnevelési bizottságának jegyzőkönyvvezetője, akitől azt is megtudtuk, hogy a győzelmet a Tóth Péter, Pál Anita, Bezúr Péter és Dévai Dénes összetételű M M csapat nyerte, a Winner 2013 lett a második, a Kormányerők a harmadik. – Mindhárom együttes megkapta a város serlegét, a többiek emléklapot vehettek át a kiváló hangulatú verseny után. Kihirdették a nap legjobb játékosát: ezt a díjat az M M röplabdázója, Tóth Péter érdemelte ki. Idén először ítéltük oda a Miss Beach címet, melyről szavazással a torna résztvevői, a nézők és a szervezők döntöttek. A legszebb hölgyjátékos Harcsa Simona, a Hore Bííícs tagja lett.” Gútán harmadszor zajlott strandröplabdatorna: először 12, tavaly 8, idén hét csapat részvételével. „Ameddig lesz érdeklődés, kedv és akarat a versenyzés iránt, addig a sportbizottság biztosan szorgalmazni fogja, hogy évente egyszer legyen torna a Vág partján” – tette hozzá Kürti Márta. Tornakrónika a Hírkosárban. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?