LABDARÚGÓ BL

Ma és holnap az utolsó előtti, ötödik forduló mérkőzéseire kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben. Eddig egyedül a Real Madrid biztosította helyét a negyeddöntőben, a királyi gárda a négy találkozón százszázalékos teljesítményt nyújtott.

Ma és holnap az utolsó előtti, ötödik forduló mérkőzéseire kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben. Eddig egyedül a Real Madrid biztosította helyét a negyeddöntőben, a királyi gárda a négy találkozón százszázalékos teljesítményt nyújtott. Ma este a Sparta látogat a spanyol fővárosba, óriási meglepetésnek számítana, ha egy pontot szereznének a prágaiak. Ugyanis Jaroslav Hřebík védencei az őszi menetelés után mély hullámvölgyben vanak, csak a szerencsének köszönhetik, hogy két hete egygólos vereséggel megúszták az athéni kirándulást. Igaz, sérülések is tizedelik a prágai együttest, azonban egy biztos, a külföldre szerződött Labantot és Hašekot nem tudják pótolni. A Real várhatóan több kulcsemberét pihenteti, de így is biztos győzelme várható. Ádáz csatát ígér a Porto– Panathinaikosz mérkőzés, hiszen tét a második hely megszerzése. A D-csoportban a két éllovas, az Arsenal és La Coruna találkozik, a londoniak formáját látva, ők a rangadó esélyesei. Ha a Leverkusen két vállra fekteti a Juventust, jelentős lépést tesz a nyolc közé kerüléshez. (sz. z.)

A MAI MŰSOR

C–CSOPORT – 20.45: Real Madrid –Sparta Praha (élőben közvetíti a ČT2), FC Porto–Panathinaikosz.

1. Real Madrid 4 4 0 0 9:3 12

2. Panathinaikosz 4 2 1 1 4:4 7

3. Sparta Praha 4 1 0 3 4:7 3

4. FC Porto 4 0 1 3 1:4 1

D–CSOPORT – 20.45: Arsenal–La Coruna; Leverkusen–Juventus.

1. Arsenal 4 2 1 1 8:5 7

2. La Coruna 4 2 1 1 4:3 7

3. Juventus 4 1 1 2 5:5 4

4. Leverkusen 4 1 1 2 5:9 4

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?