LABDARÚGÁS

ZOLA ABBAHAGYJA. A szezon végén valószínüleg befejezi pályafutását Gianfranco Zola, az angol Chelsea labdarúgócsapatának 35 éves olasz irányítója. „Nagyon meg kell gondolnom, hogy még egy évet vállaljak-e” – mondta a volt válogatott középpályás.

ZOLA ABBAHAGYJA. A szezon végén valószínüleg befejezi pályafutását Gianfranco Zola, az angol Chelsea labdarúgócsapatának 35 éves olasz irányítója. „Nagyon meg kell gondolnom, hogy még egy évet vállaljak-e” – mondta a volt válogatott középpályás. „Nem akarom, hogy csak a fizetésemet kapjam és közben a kispadon üldögéljek.” Zola 1996 novemberében igazolt Londonba és gyorsan a szurkolók egyik kedvence lett. Legnagyobb sikerét 1998-ban érte el, amikor a Chelsea a KEK-döntőben az ő góljával nyert 1:0-ra a német VfB Stuttgart ellen.

BIZTONSÁGI EGYEZTETÉS. Ma találkoznak az Európa Tanács képviselőivel a május 31-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság biztonságáért felelős koreai, illetve japán szakemberek. A strasbourgi, zártkörű kerekasztal-megbeszélésen elsősorban az információcsere lehetőségeiről esik majd szó. A két rendező ázsiai ország küldöttsége mellett európai szakértők is részt vesznek a tanácskozáson, amelyen a nemzetközi szövetséget (FIFA) Walter Gagg technikai igazgató képviseli. Az eszmecserére az Interpol is küld munkatársat.

ZIDANE ÉNEKEL. Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának francia sztárja Pascal Obiscóval, az egyik legnépszerűbb francia énekessel készít közös lemezfelvételt, amelynek bevételét az AIDS-ellenes küzdelemre fordítják. A világ- és Európa-bajnok futballista egy strófát ad elő, de a francia válogatott több tagja is hallatja majd a hangját.

JARNI A PANATHINAIKOSZHOZ? Majdnem biztos, hogy az 1998-as vb-bronzérmes horvát válogatott egyik erőssége, a 33 éves Robert Jarni a Panathinaikosz labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A rutinos középpályás jövő szerdán utazik a görög fővárosba, hogy szerződést kössön a BL-ben is érdekelt klubbal. – A kontraktus valószínűleg nyárig szól majd, de kölcsönös elégedettség esetén újabb egy évvel hosszabbítunk – mondta Jarni az egyik horvát napilapnak. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?