Kuranyi: futás helyett inkább győzelem

A dpa német hírügynökség összegyűjtötte a búcsúzó esztendő „aranyköpéseit”.
Labdarúgás – Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere Giovane Elber kifakadásáról, hogy nem tisztelik a klubnál: „Mindig pontosan átutaltuk a fizetését. Manapság ez a legnagyobb tisztelet, amely egy játékost érhet.

A dpa német hírügynökség összegyűjtötte a búcsúzó esztendő „aranyköpéseit”.

Labdarúgás – Uli Hoeness, a Bayern München menedzsere Giovane Elber kifakadásáról, hogy nem tisztelik a klubnál: „Mindig pontosan átutaltuk a fizetését. Manapság ez a legnagyobb tisztelet, amely egy játékost érhet.”

Kevin Kuranyi, Szabics Imre csatártársa a VfB Stuttgartban, az együttes sikerreceptjéről: „Ha megnyerünk egy bajnokit, vasárnap mindig focizunk, ha viszont vesztünk, akkor erdei futás van másnap. Ezért inkább mindig nyerünk.”

Klaus Augenthaler volt nürnbergi vezetőedző: „Ha a meccs után bemegyek az öltözőbe, és senkit sem kell fáslizni, akkor valamit rosszul csináltam.”

Rainer Calmund, a Bayer Leverkusen menedzsere Thomas Hörster edző száraz stílusáról. „Nem szórakoztatási miniszternek szerződtettük.”

Jürgen Kohler, a Bayer Leverkusen sportigazgatója egy sajtótájékoztató előtt: „Ne vegyetek a kamerával felülről, mert akkor látszik a kopaszságom.”

Az 1860 München hangosbeszélője a városi rivális diadaláról: „Biztosan lesz...játok, de a Bayern lett a bajnok.”

Az As spanyol sportlap véleménye az AC Milan–Internazionale gólnélküli BL-elődöntőről: „Szórakoztatóbb a megállóban a buszra várni, mint egy ilyen meccset megnézni.”

Matthias Sammer dortmundi vezetőedző néhány játékosának hozzáállásáról: „Ha este hatkor a heverőn fekszem chips és kóla mellett, nem csodálkozom, amikor már a 70. percben kidőlök a meccsen.”

Ewald Lienen mönchengladbachi vezetőedző átigazolási helyzetképe: „Manapság vigyázni kell, ha az ember átmegy a zebrán, mert minden harmadik járókelő felajánl egy zseniális játékost.”

Peter Neururer bochumi vezetőedző egy augusztusi mérkőzésről: „Fel akartunk készülni a várható meccskörülményekre, és 45 fokban edzettünk. Sajnos azonban ma 47 fok volt.”

Egyéb – Hermann Maier sísztár szenzációs kitzbüheli visszatéréséről: „Ma már egy kicsit sós íze van a győzelemnek.”

Graciano Rocchigiani profi ökölvívó és botrányhős az utolsó összecsapása után: „A jövőben sok idegeskedést megspórolok magamnak.” Klaus-Peter Kohl mérkőzésszervező: „Mi is.”

Andre Agassi teniszcsillag arról, hogy felesége, Steffi Graf terhessége miatt lemondta vele a vegyespárost a Roland Garroson: „Elképesztő, hogy mire nem képes, csak hogy ne kelljen játszania.”

Ralf Schumacher Forma-1-es pilóta egy baleset utáni vizsgálatról: „Az agyi folyamatokat vizsgálták. Azt hiszem, találtak is valamit.”

Birgit Fischer hétszeres olimpiai bajnok kenus 14 éves lánya édesanyja visszatérési szándékáról: „Nagyon tetszene, legalább nem lenne mindig itthon.”

Johannes Rau német szövetségi elnök saját atléta múltjáról: „Valamikor 13,9 másodpercet futottam, sajnos 60 méteren. Az időeredmény nem rossz, csak a táv volt kicsit rövid.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?