Kizárták a Lommel csapatát

Brüsszel. Rendezetlen pénzügyi viszonyai miatt azonnali hatállyal kizárta az élvonalból a Lommelt a Belga Labdarúgó Szövetség. A döntés – amely egyben a csapat eredményeinek a törlését is jelenti – nem befolyásolja a legjobb három sorrendjét: már bajnok az FC Bruges, második az Anderlecht, harmadik a Lokeren.

Brüsszel. Rendezetlen pénzügyi viszonyai miatt azonnali hatállyal kizárta az élvonalból a Lommelt a Belga Labdarúgó Szövetség. A döntés – amely egyben a csapat eredményeinek a törlését is jelenti – nem befolyásolja a legjobb három sorrendjét: már bajnok az FC Bruges, második az Anderlecht, harmadik a Lokeren. Az első és második együttes indulhat a BL-ben, a bronzérmes pedig az UEFA Kupában szerepelhet. A Lommel vezetősége március végén, nyolc találkozóval a zárás előtt döntött úgy, hogy a nehéz anyagi helyzet miatt nem kívánja befejezni az idei szezont. A klub fizetésképtelenné vált, ezért több játékosának búcsút intett, s csak 13 profi futballistája maradt. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?