Kihagyták a büntetőt

Zágráb. Az MTK kétgólos hátrányba került a horvát fővárosban a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójában.
DINAMO ZAGREB–MTK 3:1 (1:1). Gólszerzők: E. Silva (38.), Agic (48.), Sedloski (56.), illetve Torghelle (3.). Játékvezető: Gumienny (belga), 6000 néző. Piros lap: Drpic (85.).

Zágráb. Az MTK kétgólos hátrányba került a horvát fővárosban a labdarúgó UEFA Kupa első fordulójában.

DINAMO ZAGREB–MTK 3:1 (1:1). Gólszerzők: E. Silva (38.), Agic (48.), Sedloski (56.), illetve Torghelle (3.). Játékvezető: Gumienny (belga), 6000 néző. Piros lap: Drpic (85.). MTK: Végh–Komlósi, Halmai, Juhász–Molnár, Pusztai, Jezdimirovic, Füzi–Illés (70. Szabó O.), Torghelle (90. Lengyel), W. Silva (57. Czvitkovics). Hamar megszerezte a vezetést az MTK, de látszott, hogy az előny ellenére nehéz dolga lesz. A Dinamo játékosai sokkal többet birtokolták a labdát és főleg a pontrúgások után veszélyeztettek. A félidő hajrájában mégis a magyar védelem komoly hibája kellett a horvát egyenlítéshez. A szünet után gyorsan kétgólos előnyre tett szert a hazai csapat, és egy ideig úgy tűnt, hogy súlyos vereséget mérhet az MTK-ra. A magyar bajnok azonban összeszedte magát, és több gólt már nem kapott. Igaz, nem is lőtt. Pedig a hajrában 11-esből esély volt a felzárkózásra, Czvitkovics azonban hibázott. Az október 15-i visszavágón az MTK-nak sokkal jobb teljesítményre lesz szüksége a továbbjutás kiharcolásához.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?