Két tízperces rövidzárlat

Királyfiakarcsa/Izsap. Az AG Sport liga 24. fordulójának összecsapásán a királyfiakarcsai Gödör Arénában gólokban, izgalmakban, fordulatokban bővelkedő összecsapáson ikszeltek (3:3) a bennmaradásért küzdő izsapiak.A vendégek meglepték ellenfelüket, a 34. percben már 3:0 arányban vezettek.

Királyfiakarcsa/Izsap. Az AG Sport liga 24. fordulójának összecsapásán a királyfiakarcsai Gödör Arénában gólokban, izgalmakban, fordulatokban bővelkedő összecsapáson ikszeltek (3:3) a bennmaradásért küzdő izsapiak.

A vendégek meglepték ellenfelüket, a 34. percben már 3:0 arányban vezettek. Ekkor úgy tűnt: padlót fogtak a vendéglátók. „Védelmi hibákból kaptunk két gólt. A megingások elsősorban abból adódtak, hogy tapasztalatlan ifiseink még taktikailag nem eléggé képzettek. Edzőnk, Stanislav Lieskovský gyorsan reagált, s változtatott a hadrenden. Jól döntött, ugyanis a szünetig kétszer is betaláltunk. Fordulás után pedig egyenlítettünk. Akár győzhettünk is volna, de azt is nagy pozitívumként értékelem, hogy háromgólos hátrányból sikerült pontot mentenünk” – ecsetelte a találkozó legfontosabb mozzanatait id. Nagy Milán, a királyfiakarcsaiak klubelnöke. Számára szívet melengető érzés, hogy fia, ifj. Nagy Milán két góllal vállalt részt a fordulatban. „Mindig akadnak megmentőink. Hol Hervay, hol a Lelkes gyerekek, most épp a fiam volt a főszereplő. Az viszont elkeserít, hogy a községi önkormányzottól immár fél éve nem kaptunk egy centet sem, holott a képviselő-testület megszavazta a támogatást. Egy további szponzorral kettesben viseljük az anyagi terheteket. A gondok ellenére a tabella 6. helyén tanyázunk” – nyilatkozta lapunknak a hazaiak első embere.

A végeken kullogó (15.) vendégek a kiesés elkerüléséért harcolnak, minden pontra nagy szükségük van. „A párharc előtt egy ponttal is elégedettek lettünk volna, de a mérkőzés alakulására való tekintettel most azt kell hogy mondjam, három is lehetett volna. Ami a párharc lefolyását illeti, mindkét oldalon volt egy-egy tízperces üresjárat, s a rövidzárlatokból hasznot húztak a csapatok. Számunkra sokáig emlékezetes marad Póda Dezső triplája, aki tíz perc leforgása alatt mesterhármast ért el. Végeredményben egy ponttal gyarapítottuk gyűjteményünket, a zsákmány tovább javította esélyeinket a bennmaradásra. A hajrában elsősorban a hazai mérkőzésekre, az alsóházi rangadókra összpontosítunk” – elevenítette fel a királyfiakarcsai döntetlent, fogalmazta meg stratégiájukat Kosár István, az izsapiak klubelnöke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?