Két 11-es Rimaszombatban

Rimaszombat. Ha a rimaszombatiak újonccal játszanak, szurkolóiknak jobb nem bízniuk semmiben. Ha a rimaszombatiak az utolsó helyezettel játszanak, szurkolóik már előre készülhetnek a pofonra.

Rimaszombat. Ha a rimaszombatiak újonccal játszanak, szurkolóiknak jobb nem bízniuk semmiben. Ha a rimaszombatiak az utolsó helyezettel játszanak, szurkolóik már előre készülhetnek a pofonra. Ha a rimaszombatiak az utolsó helyezett újonccal játszanak, akkor… De ne fokozzuk a lelátói fekete humor szellemében, maradjunk a tényeknél: Rimavská Sobota–Stará Ľubovňa 2:2.

A vendégek már a második percben 2:0-ra vezethettek volna: előbb Cicman, majd Kuhajdík került helyzetbe. A két ólublói lehetőségre Lazúr válaszolt egy távoli lövéssel, majd Piszár átadása után Čižmár három lépésről elvétette a kaput – s ezután hosszú időre leült a játék. A 33. percben Piszár szabadrúgása után Nachtman a hálóba csúsztatott, és úgy nézett ki, a gömöriek visszavágnak az újoncnak a júliusi 1:0-ás vereségért. A szünet után azonban az akkori meccs tragikus kulcsszereplőjének, Rubintnak (aki anno meglökött egy labdaszedőt, amiért piros lap és ötmeccses eltiltás járt) ismét negatív szerep jutott: a tizenhatosban kézzel ért a labdához, s a megítélt tizenegyest Pavlišin védhetetlenül a léc alá bombázta.

Piszár gyorsan igyekezett javítani a helyzeten: a harminchat éves csatár az 59. percben a tizenhatoson belül Majnýval ütközött, a bíró ezért is tizenegyest fújt, amit Zsivanovics nem hagyott ki. Előjött azonban az osztályozóban néhányszor már megtapasztalt gömöri betegség, Kuciak rögtön a középkezdés után gólt kapott – Maďaríkról feledkezett meg a hátvédsor. Két percen belül Piszár elől Kobr szabálytalansággyanúsan tisztázott, de a játékvezető úgy gondolta, elég már a tizenegyesekből, s a gömöri játékost büntette sárga lappal.

A klubvezetés az újabb hazai pontvesztést viszont ennél is keményebben fogja büntetni, Marián Kudlík másodedző kerek perec kijelentette: „Radikális lépésre van szükség. Egy-két játékost ki kell innen dobni, különben soha nem lesz rend ebben a csapatban!” (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?