Karmesteri pálcát kap

Ladislav Jurkemik, a szlovák futballválogatott szakvezetője hosszú szünet után Igor Demót, a Borussia Mönchengladbach középpályását is meghívta a Macedónia és a Liechtenstein elleni Európa bajnoki selejtezőkre készülő keretébe.

Egy esztendeje szerepelt utoljára címeres mezben, számított arra, hogy ismét helyet kap a jelöltek között?

Nem tagadom, a tavaly márciusi, grazi vesztes találkozót (0:2 – a szerző megj.) követően nagyon rosszul esett, hogy a vezetőedző keményen megbírált. Én is megmondtam a véleményem, s nem éppen barátságosan váltunk el... Akkor azt hittem, amíg ő ül a kispadon, nem leszek többé válogatott.

Aztán, mégis másképp alakult a helyzet.

Alig hittem a fülemnek, amikor két hete a Bielefeld elleni bajnoki előtt találkára hívott a Németországban tartózkodó Jurkemik. Kellemesen meglepődtem. Elbeszélgettünk, tisztáztuk a válogatottban érvényes játékszabályokat, s az edző elmondta, hogy olyan teljesítményt vár tőlem, mint amilyent klubcsapatomban nyújtok. Azt szeretné, ha nemcsak a Bundesligában, hanem a címeres mezben is igazi karmester lennék.

Szép emlékei vannak a macedónokkal kapcsolatban, hiszen 2000 őszén a 2:0-ás, pozsonyi világbajnoki selejtezőn parádés gólt lőtt.

Akkor huszonöt méterről bombáztam a felső sarokba. De jó lenne holnap este megismételni ezt a találatot!

Skopjéban három pontot kell szerezni.

Rendkívül nehéz dolgunk lesz, a hazaiaknak a meglepő szigetországi döntetlen után alaposan megjött az étvágyuk. Azonban, ha úgy futballozunk, mint októberben az angolok ellen, akkor nem lehet baj. Egy biztos, mindent megteszek azért, hogy győzelemmel térjek vissza a nemzeti csapatba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?