Idén aligha lesz csilizközi bajnoki tripla

Balony/Csenke.

Balony/Csenke. Már-már úgy tűnt, hogy a dunaszerdahelyi területi bajnokság legfelsőbb osztályában, az AG Sport Ligában véget ér a balonyiak másfél éve tartó hazai veretlenségi szériája, de a csilizköziek remekül hajráztak és 0:2-ről fordítva 3:2 arányban győzték le a kiesés elkerüléséért küzdő csenkeieket.

A trónkövetelő balonyiak nem engedhették meg a pontvesztést, hiszen vereségükkel, három fordulóval a pontvadászat befejezése előtt az egyházkarcsaiak ölébe hullott volna a bajnoki cím. „Nem vitás, nekünk már csak elméleti esélyünk maradt az elsőségre. Ebben a helyzetben nehéz motiválni a fiúkat. Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel elégedetlen voltam. A szünetben lezajlott számonkérés után feljavultunk, bedaráltuk, legyőztük az egyébként nyílt sisakkal küzdő csenkeieket. A győzelem ellenére úgy tűnik, idén nem lesz csilizközi bajnoki tripla. A hét végén a csilizradványiak a VIII., a szapiak a VII. ligában bajnoki címet ünnepeltek. Mi viszont immár biztos ezüstérmesként a veretlenségi szériánk megnyújtásával vigasztalódtunk” – elevenítette fel a fordulatokban bővelkedő csatát Škoda Milán, a balonyiak edzője.

„Sajnos elbuktuk a találkozót, holott sokáig úgy tűnt, hogy zsákmánnyal utazhatunk haza a bajnokjelölt otthonából. A 64. percben még mi vezettünk 2:0-ra. Hiányzott a védelem tartópillére, Scholz, több futballistánk sérülten is vállalta a játékot. A hajrában a hazaiak egyéni hibáinkból háromszor is betaláltak. Kettő–kettes állásnál Chocina egyedül tört kapura, s a kapusról kipattant labdát a duplázásnál a kapufa hárította. A végjátékban, amikor Kvarda kiállítása után emberhátrányban játszottunk, küldtek padlóra bennünket a hazaiak. A tabellán elfoglalt helyünkre való tekintettel a döntetlennel is elégedettek lettünk volna. Már nem foglalkozunk az elszalasztott lehetőséggel, inkább az izsapiak elleni hazai meccsünkre összpontosítunk. Vasárnap nem szabad hibáznunk, a bennmaradás kiharcolása szempontjából csak a győzelem számít elfogadható eredménynek” – nyilatkozta lapunknak az elpuskázott lehetőségről, bizakodott Navrátil Károly, a csenkeiek trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?