Hosszú böjt után ünneplés

Szenc. Március 2-a után november 2-án újra három pontot szerzett a szenci csapat. A trencséniek elleni 3:0-ás sikerben nagy része volt Pinte Attilának is, aki két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. „Úgy örülök a gólpasszoknak, mintha gólt rúgtam volna.

Szenc. Március 2-a után november 2-án újra három pontot szerzett a szenci csapat. A trencséniek elleni 3:0-ás sikerben nagy része volt Pinte Attilának is, aki két gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. „Úgy örülök a gólpasszoknak, mintha gólt rúgtam volna. Nagyon kellett már ez a győzelem! Meg is ünnepeltük egy kicsit, hiszen hosszú böjt után győztünk ismét – mondta a szenci gárda kulcsembere, akit a szurkolók tapsa kísért le a pályáról. – „Sokan ellátogattak a meccsre Somorjáról, ezért még jobban örülök, hogy jól ment a játék.”

A Boris Kriška vezette gárda jól időzítette a sikert, hiszen éppen a legnagyobb riválist, a trencsénieket verte meg. „Már sokkal hamarabb kellett volna egy jó eredmény, de valóban jól jött ki, hogy csökkenteni tudtuk a hátrányunkat. Nagy bravúr lenne, ha az őszi szezon végén nem mi állnánk az utolsó helyen” – ismerte el Pinte, aki pénteken a pályán hasonlíthatta össze a sereghajtó és az utolsó előtti játéktudását. „Hogy melyik a gyengébb csapat? Szerintem az utolsó négy-öt csapat nagyjából egyforma szinten van. Talán az előttünk állóknak valamivel erősebb a játékoskeretük, de amúgy nincs nagy különbség” – vélekedett Pinte. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?