Hantuchová nélkül

Pozsony. Legjobbjuk, Daniela Hantuchová nélkül játszanak a szlovákok az osztrákok ellen a női teniszcsapatok nem hivatalos világbajnoksága, a FED-kupa jövő hét végén zajló 1. fordulójában, St. Pöltenben. „Nincs értelme kényszerítő eszközöket alkalmazni, válogatottbeli szerepléshez kötni az olimpiai részvételt.

Pozsony. Legjobbjuk, Daniela Hantuchová nélkül játszanak a szlovákok az osztrákok ellen a női teniszcsapatok nem hivatalos világbajnoksága, a FED-kupa jövő hét végén zajló 1. fordulójában, St. Pöltenben. „Nincs értelme kényszerítő eszközöket alkalmazni, válogatottbeli szerepléshez kötni az olimpiai részvételt. Daniela egyébként vállsérülése miatt mondta le szereplését” – kommentálta a szlovák élversenyző hiányzását Tomáš Malík szövetségi kapitány. A szakvezető ezúttal a Ľudmila Cervanová, Ľubka Kurhajcová, Martina Suchá és Janette Husárová összetételű kvartettel utazik a jövő hét közepén Ausztriába. Barbara Schett (58. a WTA-ranglistán), a vendéglátók vezéregyénisége az utóbbi hetekben jó formában szerepelt. Rajta kívül még Sybille Bammert, Patricia Wartuscht és Barbara Schwartzot nevezték a hazaiak. „Csupán a helyszínen, a játékosok formája alapján döntöm el, ki jut szóhoz egyesben. Párosban nagy valószínűséggel a versenyszám specialistájának számító Husárová mellé Kurhajcovát nevezem. A salakpályás összecsapás esélyesei a hazaiak” – latolgatta a párharc várható kimenetelést Tomáš Malík.

Azt még nem tudni, melyik hazai tévécsatornán láthatják a nézők a mérkőzést. „Szeretnénk, ha az STV 2 egyenes adásban közvetítene” – nyilatkozta Igor Moška, a szövetség főtitkára. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?