Gyermeket vár Katrine Lunde

ÖSSZEÁLLÍTÁSGyőr.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Győr. Gyermeket vár Katrine Lunde, a Bajnokok Ligája-győztes és magyar bajnok Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának norvég kapusa, aki mostantól sem klubjában, sem hazája válogatottjában nem lép pályára.

„Katrine Lunde a hétvégi mérkőzést követően tájékoztatta a csapatot állapotáról – nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a győriek klubelnöke. – Természetesen mindannyian nagyon örülünk, és jó egészséget kívánunk neki és születendő gyermekének! Szülése után természetesen visszavárjuk. Ebben a helyzetben helyére igyekszünk a csapat számára a legjobb opciót megtalálni.”

A győriek keretében a válogatott Herr Orsolya mellett jelenleg a fiatal Csapó Kyrára számíthat a szakvezetés kapusposzton, bár a Dunaújvárosból érkező játékos decemberig sérülés miatt nem áll rendelkezésre.

„Nagyon boldog vagyok, alig várom már, hogy végre saját családom legyen. A kézilabda azonban a jövőben is fontos lesz az életemben, remélem, hogy a szülés után mielőbb visszanyerem a csúcsformámat, és visszatérhetek” – nyilatkozta a handball.no oldalnak Lunde, akinek párja a győriek szerb labdarúgója, Nikola Trajkovics.

A leendő szülők márciusra várják gyermeküket, a tervük szerint Magyarországon. A világ egyik – ha nem a legjobb kapusa – így csak a lelátóról nézheti majd a magyar–horvát közös rendezésű Európa-bajnokság történéseit.

A norvég válogatottban 2002-ben bemutatkozó Lunde 241 alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben, ezzel a nyolcadik a norvég örökranglistán. Alapembere volt a BL-győztes Győrnek, míg korábban a Viborggal jutott fel kétszer az európai klubkézilabda csúcsára.

Thorir Hergeirsson norvég szövetségi kapitány a válogatott szakmai stábja nevében is nyilatkozva sok boldogságot, valamint jó egészséget kívánt Lundénak, de nem felejtette el megemlíteni azt sem, hogy visszavárják. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?