FORDULÓMOZAIK

Döntetlenek és kétszer 3:2
Egyelőre abszolút döntetlenre áll a 13. forduló mérlege: a hazai csapatok pontosan annyi pontot és gólt szereztek, mint a vendégek, ami igazán ritkaságnak számít. Történt ez azután, hogy három mérkőzés is döntetlenül végződött, ráadásul kétszer volt 2:2 (és nem a gyakoribb 0:0 vagy 1:1).

Döntetlenek és kétszer 3:2

Egyelőre abszolút döntetlenre áll a 13. forduló mérlege: a hazai csapatok pontosan annyi pontot és gólt szereztek, mint a vendégek, ami igazán ritkaságnak számít. Történt ez azután, hogy három mérkőzés is döntetlenül végződött, ráadásul kétszer volt 2:2 (és nem a gyakoribb 0:0 vagy 1:1). A hátralévő két meccsen pontosan azonos eredmény született: a kassai 3:2-es hazai sikerre a zsolnaiak 3:2-es vendégdiadallal válaszoltak az Artmedia-stadionban. Ma este Nyitrán a szenciek duplán hajthatnak a vendégek becsületéért. (ú)

Trnava-szurkolók Kassán

Hatszáz nagyszombati szurkoló különvonaton kísérte el kedvenceit Kassára. A tömegvándorlásról anyagi károkat nem jelentettek. A rendőrség és a biztonsági emberek százai ügyeltek a rendre, közben nyolcvan vasúti rendőrt is utaztattak a Spartak-rajongókkal. A hatvagonos szerelvény pontosan megérkezett Kassára, mindössze a mozdony egyik ablaka volt betörve. Rendőri kísérettel vonult a szurkolók hada a csermelyvölgyi stadionba, nagyobb gondok nélkül. Az MFK négy üdítőstandot állított fel a stadionban a vendégszurkolóknak. Egyetlen kellemetlen közjáték történt a kelet-szlovákiai kirándulás során, pontosabban még előtte: a szurkolók egy része már alkoholt is fogyasztott az utazás előtt, s a nagyszombati vasúti pályaudvar előtt egyikük rátámadt egy sötét bőrű járókelőre. A támadót előállították, és rasszista támadásért indul ellene eljárás. Akár két évre is elítélhetik. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?