Feltámadt a címvédő

A címvédő amerikai férfi kosárlabda-válogatott saját szemszögéből a lehető legjobbkor támadt fel. Amennyiben tovább halogatták volna a formába lendülést, a negyeddöntőben kíméletlenül kiverték volna őket a spanyolok, így azonban 104:92-re nyertek.

A címvédő amerikai férfi kosárlabda-válogatott saját szemszögéből a lehető legjobbkor támadt fel. Amennyiben tovább halogatták volna a formába lendülést, a negyeddöntőben kíméletlenül kiverték volna őket a spanyolok, így azonban 104:92-re nyertek. A mérkőzés fantasztikus dobópárbajjal indult, egyre-másra csobbantak a gyűrűbe a hibátlan triplák, vagyis igazán látványos csatának lehetett tanúja a 14 500, jegyet váltó néző. De hát ők nyilván azért vásárolták meg a drága bilétát, mert sokat vártak a csütörtöki játéknap első meccsétől, és nem is kellett csalódniuk, ezúttal az amerikai válogatottban sem. Larry Brown együttese szinte végig vezetve győzött. Nem kevesebb, mint 12 hármast termeltek az NBA-ből érkezettek, ami 55 százalékos hatékonyság. A találkozó embere a 29 és fél perc alatt 31 pontot hintő Stephon Marbury volt. Teljesítménye új rekord az Egyesült Államok olimpiai válogatottjainak fényes történetében. Látványos csatát hozott az Argentína–Görögország meccs is. A hazaiakat űzte-hajtotta a közönség, de ezúttal ez sem volt elég: a dél-amerikaiak nagy küzdelemben 69:64-re diadalmaskodtak. (ns, sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?