Ez lenne III. Károly és Harry herceg rossz kapcsolatának valódi oka?

6abaadb0-2a8c-4665-9277-c5316a78269a_phpcofgjn

Úgy tűnik, nem lesz béke a brit királyi családban. Legutóbb Harry herceg és édesapja, III. Károly kapcsolatának híre sokkolta a világot. Ezek után valószínűleg soha többé nem lesz jó a kapcsolatuk.

A hírek szerint Harry herceg volt a legutóbbi, aki megpróbált békét kötni a családjával, különösen apjával, III. Károly királlyal. A brit uralkodó állítólag dühös a Harry által mondottak miatt, és nem tud megbocsátani fiának. Ez lehet az egyik nagy oka annak is, hogy a herceg legutóbbi londoni látogatásán egyáltalán nem találkoztak.

A legfrissebb hírek szerint Harry herceg állítólag rosszallóan beszélt Kamilláról a Tartalék című könyvében, és ez annyira megsértette a királyt, hogy az nem akar találkozni fiával. 

"Azt hiszem, az embereknek fel kell ismerniük, hogy az egyetlen dolog, amit a király megbocsáthatatlannak tart, az Kamilla kritizálása" - mondta Christopher Andersen, a "Király" című könyv szerzője a Fox News Digitalnak. 

"És sajnos Harry esetében... Harry elég lesújtó dolgokat mondott róla. Világossá tette, hogy úgy érzi... ő a gonosz ebben a történetben. Azt hiszem, ez még mindig zavarja a királyt, és nem tudom, hogy könnyű lesz-e neki megbocsátani. Nem hiszem, hogy ezt valaha is meg fogja bocsátani Harrynek" - folytatta. 

Úgy tűnik tehát, hogy valóban napvilágra került az apa és fia közötti viszály oka. Az igazság az, hogy Kamilla királyné mindent megtett, évtizedek óta III. Károly mellett áll, és mindig kötelességtudóan és halkan viselte hivatalát. Ezért sokak véleménye szerint nem érdemli meg a személyét ért kritikákat. Harry herceg azonban egyértelműen más véleményen van. A herceg, akinek feszült a viszonya a családjával, februárban ugyan Londonba sietett egy nagyon rövid látogatásra, miután a 75 éves királynál rákot diagnosztizáltak - de fizikailag azóta nem találkoztak, bár a herceg a munkahelyi kötelezettségei miatt gyakrabban tartózkodik Londonban.

A 39 éves herceg ritkán találkozott apjával, amióta 2020-ban visszavonult a királyi feladatoktól, és feleségével, Meghan Markle-lel Kaliforniába költözött, a brit média szerintük elviselhetetlenül tolakodó és rasszista hozzáállására hivatkozva. Azóta tévéinterjúkban, egy dokumentumfilmben és a 2023 januárjában megjelenő memoárjaiban is részletezte a családjával való problémás kapcsolatát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?