Fejesgólok mérkőzése

Rimaszombat. Marek Janečka bevallotta, néha félt a lelátón, ahonnan sérülése miatt a Rimavská Sobota–Trebišov (2:1) mérkőzést nézni kényszerült. Az érzéssel nem volt egyedül, az utolsó húsz percben a gömöriek sokszorosan kísértették a sorsot, a sors azonban most megkegyelmezett: a 87.

Rimaszombat. Marek Janečka bevallotta, néha félt a lelátón, ahonnan sérülése miatt a Rimavská Sobota–Trebišov (2:1) mérkőzést nézni kényszerült. Az érzéssel nem volt egyedül, az utolsó húsz percben a gömöriek sokszorosan kísértették a sorsot, a sors azonban most megkegyelmezett: a 87. percben Peter Tomko egyenlítés helyett a kapu fölé fejelt.

Peter Tomko fejelt egyet már korábban is, a 26. percben egy felívelt szabadrúgás után, az a fejes Kuciak égnek emelt keze között a hálóba szállt, ezzel meglepetésre vezettek a vendégek. Meglepetésre, mert bár az újoncok Rimaszombatban az utóbbi időben feltűnően sikeresek, a tőketerebesiek a gólig jóformán át sem jöttek a felezővonalon. A hazaiak tíz perc múlva Piszár tizenegyesével egyenlítettek, és még a szünet előtt fordíthattak volna, de Lazúr kapáslövését védte a kapus, Zsivanovics fejese pedig centikkel mellément.

A második félidőt is nagy elánnal kezdték a hazaiak, és az 51. percben Piszár beadása után Nachtman fejjel megszerezte a vezetést. „Szereztem már gólt vesztes meccsen, döntetlenkor és most végre győztes meccsen is. Remélem, ezek után már mindig mindenhol nyerünk” – mondta fülig érő szájjal a cseh légiós. Optimizmusa kicsit eltúlzott, mert a gömöriek majdnem otthon sem nyertek. „Nem az ellenfél szorított be minket, mi szorítottuk be magunkat” – ismerte el Roman Kučerňák, az utolsó 20–25 percre ugyanis Piszárék büntetendő módon beálltak védekezni. A 87. percben Peter Tomko büntethetett is volna, de hiába állt egyedül a kapu előtt, fejesét nem tudta jól helyezni, így a rimaszombatiak közel másfél hónap után újra három pontnak örülhettek. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?