EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Az esélyesebbnek tartott Detroit az NHL legidősebb játékosának, a 42 éves orosz Igor Larionovnak a góljával háromszori hosszabbításban nyert a Carolina otthonában a Stanley Kupa döntőjében, így a négy győzelemig tartó párharcban 2:1-re vezet. Carolina–Detroit 2:3 (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 0:0, 0:1). Gólütők: Vašíček (15.

Az esélyesebbnek tartott Detroit az NHL legidősebb játékosának, a 42 éves orosz Igor Larionovnak a góljával háromszori hosszabbításban nyert a Carolina otthonában a Stanley Kupa döntőjében, így a négy győzelemig tartó párharcban 2:1-re vezet. Carolina–Detroit 2:3 (1:0, 0:1, 1:1 – 0:0, 0:0, 0:1). Gólütők: Vašíček (15.), O Neill (48.), ill. Larionov (26., 115.), Hull (59.). A következő mérkőzést holnap hajnalban rendezik a Carolina otthonában.

Felmentették tisztségéből Dajka Lászlót, a debreceni élvonalbeli labdarúgócsapat vezetőedzőjét. Várhatóan szerdán jelölik ki az új szakvezetőt.

Második Európa-bajnoki selejtezőjén is vereséget szenvedett a magyar női röplabda-válogatott, Cegléden 3:2-re kapott ki Csehországtól.

Döntetlennel zárult Balatonlellén a 2 millió forint összdíjazású férfi magyar sakkbajnokság döntőjének első partija, amelyben Ács Péter vezette a világos, Ruck Róbert pedig a sötét bábukat.

A 40 pontot szerző O?Neal vezérletével a címvédő Los Angeles Lakers 106:83-ra nyert a New Jersey ellen, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság döntőjének második mérkőzésén, így összesítésben már 2:0-ra vezet.

Két harmadik helyezést szereztek a szlovák karatézók a toulouni VK-viadalon. Eva Medveďová (60 kg) és Monika Lišková (+60 kg) is felállhatott a dobogóra.

Björn Borg, a hetvenes évek legendás svéd teniszezője szombaton harmadik alkalommal kötött házasságot. A 46 esztendős Borg legújabb felesége a 32 esztendős Patrícia Ostfeldt.

A férfi asztalitenisz Extraliga eredményei – az 1-6. helyért: Rača A.–Čadca 16:2, Malacky–Nová Stráž 18:0, ŠK St. Bratislava–Malacky B 15:3; a 7-11. helyért: Rožňava–Martin 10:8, Michalovce-Rača B 10:8.

Martina Moravcová 55,40 mp-es eredménnyel nyerte a 100 m-es gyorsúszást, tegnap 100 pillangón is elsőként ért célba (58,26) a caneti viadalon.

Két vereség (Algéria 81:86, Csehország 94:108) után győzelemmel zárta a děčíni férfi kosárlabdatornát a szlovák válogatott, Urban edző védencei 94:79-re győzték le a děčíni csapatot.

A férfiaknál a trencséni Tomáš Brna, a nőknél a lévai Marika Kuriačková nyerte a szenci triatlonversenyt.

Liptószentmiklóson rendezték a víziszlalom Szlovák Kupa-viadalt. Óriási meglepetésnek számít, hogy az olimpiai bajnok Hochschorner-fivérek a kenu kettesek mezőnyében már a selejtezőben kiestek.

Érsek Attila harmadik lett a bécsi vívó Európa Kupa-versenyen a párbajtőrözők mezőnyében.

A magyar férfi kézilabda-válogatott Kijevben is legyőzte az ukrán csapatot (26:21), ezzel kiharcolta a vb-részvételt.

Hannoverben folytatja pályafutását Jiří Štajner, a libereci futballcsapat támadója. A 26 esztendős csatárért 3,9 millió eurót fizet a német élvonalbeli együttes.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?