EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Stanislav Griga lett a cseh élvonalban szereplő Slovan Liberec labdarúgócsapatának új vezetőedzője, tehát nem fogadta el a Spartak Trnava ajánlatát. Nagyszombatban Stanislav Jarábek marad a tréner.

Stanislav Griga lett a cseh élvonalban szereplő Slovan Liberec labdarúgócsapatának új vezetőedzője, tehát nem fogadta el a Spartak Trnava ajánlatát. Nagyszombatban Stanislav Jarábek marad a tréner.

Az Egyesült Arab Emírségekben zajló 20 éven aluli labdarúgók világbajnokságán tegnap rendezték az elődöntő mérkőzéseit: Brazília– Argentína 1:0 és Spanyolország– Kolumbia 1:0. A brazil–spanyol fi-nálé pénteken lesz.

Négy játékos, Jaroslav Török, Jozef Voskár, Ján Plch és Pavol Augusta már nem található a jégkorong Extraligában szereplő zsolnai e-gyüttes keretében, mégpedig azért, mert fordulóról fordulóra gyenge teljesítményt nyújtottak, s ezért szabadlistára kerültek.

Továbbra is Brazília vezeti a labdarúgó-válogatottak világranglistáját, Franciaország a 2., Spanyolország pedig a 3, Szlovákia lecsúszott az 50. helyre, Magyarország pedig a 72.-re.

Hriszto Sztoicskov, a bolgár labdarúgó-válogatott egykori erőssége, aki legutóbb a Washington United együttesében játszott, kijelentette, hogy búcsút int a profi futballnak. Spanyol lapértesülések szerint szinte biztos, hogy a jövőben a Barcelonától kaphat állásajánlatot, mégpedig igencsak fontos beosztásban.

A korábbi ír válogatott Tony Cascarino egy interjúban azt állította, hogy a Marseille játékosaként ismeretlen összetételű injekciókat kapott a teljesítménye fokozása érdekében.

A volt válogatott labdarúgó, illetve egészen pontosan az immáron csak volt futballista, a nyáron az aktív, profi pályafutástól elköszönt Hrutka János pályafutásáról könyvet jelentetett meg, „Ha én ezt a klubokról elmesélem...” címmel.

Madonna di Campiglióban a horvát Ivica Kostelić nyerte (1:33,26) a tegnap esti férfi műlesikló VK-viadalt, az olasz Giorgio Rocca (+0,31) végzett a 2., az osztrák Manfred Pranger (+0,42) pedig a 3. helyen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?