EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A sérülése után először versenyző magyar Kálovics Anikó, valamint a férfiaknál a román Bogdan Mircea nyerte a 29. Komárno–Komárom nemzetközi futóversenyt. Sikerükért 50, illetve 100 ezer forint jutalmat kaptak. Az esős idő ellenére 786-an indultak.

A sérülése után először versenyző magyar Kálovics Anikó, valamint a férfiaknál a román Bogdan Mircea nyerte a 29. Komárno–Komárom nemzetközi futóversenyt. Sikerükért 50, illetve 100 ezer forint jutalmat kaptak. Az esős idő ellenére 786-an indultak.

A magyar ökölvívó-válogatott 10:8-ra győzött Szlovákia ellen a Sopronban rendezett csapattalálkozón. A szlovákok pontjait Rudolf Dydi, Roman Ďurina, Pavol Hlavačka és Sárközi András szerezték.

Az atípusos tüdőgyulladás terjedése nem veszélyezteti a május 19. és 25. között sorra kerülő párizsi asztalitenisz-világbajnokság megrendezését.

A houstoni nemzetközi tenisztorna elődöntőjében: Agassi–Melzer 6:4, 6:1 és Roddick–Mutis 4:6, 6:1, 6:2. A ma hajnali döntő eredményétől függetlenül Andre Agassi a világranglista-vezető.

Az olasz bajnokságban szereplő Brescia egymillió fontot kínált a Real Madrid 16 éves labdarúgójáért, José Manuel Jurado Marenért.

Az 1986-ban vb-aranyérmes argentin labdarúgó-válogatott szakvezetője, Carlos Bilardo lett az ország bajnokságának élvonalában szereplő Estudiantes vezetőedzője.

A tengerentúli női kosárlabda-bajnokság, a WNBA legutóbbi játékosbörzéjén a Washington női csapata a 21. helyen draftolta Zuzana Žirkovát, a Gambrinus Brno szlovák játékosát.

Carlos Moya nyerte az egymillió dollár összdíjazású barcelonai nemzetközi tenisztornát. A spanyol játékos döntőbeli ellenfele, az orosz Marat Szafin a negyedik játszmában (5:7, 6:2, 6:2, 3:0-ás állásnál) sérülés miatt visszalépett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?