Elpuskázták a ziccereket

Vágsellye. Döntetlennel (1:1) zárult az Inter vágsellyei vendégjátéka. A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyerniük a hazaiaknak, ám ezúttal is elpuskázták a ziccereket. A küzdelmes találkozón a kassai Leško játékvezető téves ítéletei borzolták a kedélyeket.
„Csalódott vagyok, hogy újabb pontok úsztak el.

Vágsellye. Döntetlennel (1:1) zárult az Inter vágsellyei vendégjátéka. A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyerniük a hazaiaknak, ám ezúttal is elpuskázták a ziccereket. A küzdelmes találkozón a kassai Leško játékvezető téves ítéletei borzolták a kedélyeket.

„Csalódott vagyok, hogy újabb pontok úsztak el. Sajnos, csatáraink továbbra is gyengélkednek, nem és nem tudnak a hálóba találni. Míg az Interben eddig Majtán és Hodek összesen tizenöt gólt szerzett, a Vencel, Dékány duó mindössze ötig jutott. Olyan lehetőségeket, amilyeneket Vencel, Dékány és Klusa hagyott ki, nem lehet büntetlenül megúszni. A vendégek egyenlítő góljánál Gašparík alaposan elmélázott, s ezt Hodek kihasználta” – mondta lapunknak Ladislav Totkovič, a Duslo mestere.

Vladimír Koník, az Inter vezetőedzője így értékelte a találkozót: „Vissza akartunk vágni a pozsonyi vereségért, nem sikerült győznünk, ám összességében a döntetlennel is elégedett vagyok. Az első félidőben nem úgy futballoztunk, mint ahogy azt elterveztük, de szünet után – velsősorban a középpályán – feljavultunk. Fiatal csapatunk nem okozott csalódást, időbe telik míg összeszokik az együttes.”

A pozsonyi szakvezetőtől megtudtuk, hogy a sérüléssel bajlódó Horváth Bélát a napokban műtötték, s januárig kényszerpihenőre szorul. A tehetséges Kiss pedig az U19-es válogatottal Eb-selejtezőt játszott, ezért hiányzott.

A gólok története – 45. perc: Vencel kapáslövése után a labda Tyčiak elé pattant, aki 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt (1:0).

65. perc: jobb oldali beadást követően Hodek az elalvó Gašparík mellett öt méterről fejelt a hálóba (1:1). (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?