EDZŐMÉRLEG

JURAJ BÚTORA (Dubnica): „Jól kezdtünk, az első negyedórában helyzeteink is voltak, de a kassaiak jobban játszottak. Hiába támadtunk nagy erőkkel az utolsó percekben, nem sikerült egyenlítenünk.”
JÁN KOZÁK (Košice): „Hibákra kényszerítettük az ellenfelet, ezért is sikerült megszereznünk a vezetést.

JURAJ BÚTORA (Dubnica): „Jól kezdtünk, az első negyedórában helyzeteink is voltak, de a kassaiak jobban játszottak. Hiába támadtunk nagy erőkkel az utolsó percekben, nem sikerült egyenlítenünk.”

JÁN KOZÁK (Košice): „Hibákra kényszerítettük az ellenfelet, ezért is sikerült megszereznünk a vezetést. ”

ROB McDONALD (Trenčín): „A 70. percig nagyon jó meccset játszottunk, ismét ráfizettünk azonban az egyéni hibákra a pontrúgásoknál. A Petržalkát a legfontosabb pillanatokban kisegítették az egyéniségek, de mi is jó teljesítményt nyújtottunk, talán a legjobbat az idényben.”

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Az eredménnyel és a játékkal is elégedett vagyok. A trencséniek megmutatták, hogy felszálló ágban vannak. Mi is nagyon szépen játszottunk, aktívak voltunk, de felelősségteljesen védekeztünk, épp úgy, ahogy képzelem.”

PAVEL VRBA (Žilina): „A félidők eleje döntött – gyorsan gólt löttünk, így az ellenfélnek ki kellett támadnia. Nekünk így jobban ment a játék. Mindkét csapat sokat támadott, így a nézőknek is valószínűleg tetszett a mérkőzés.”

BORIS KITKA (Slovan): „A zsolnaiak jobbak voltak, a gyors gólok után nem tudtunk magunkhoz térni. Lehetőségeinkhez mérten nem játszottunk rosszul, néhány játékosunk egyik napról a másikra vált élvonalbeli futballistává.”

JÁN ROSINSKÝ (Zlaté Moravce): „A rózsahegyiek két gyors gólja után csak kínlódtunk, a szünet után viszont kiegyenlítettük a játékot. Kár, hogy a meccs végén már nem volt helyzetünk az egyenlítésre.”

PŘEMYSL BIČOVSKÝ (Ružomberok): „A 70. percig mutatott játékkal meg vagyok elégedve, utána már csak idegeskedtünk. Hamarább is eldönthettük volna a meccset, ha kihasználjuk a helyzeteket. Örülök a három pontnak, értékes győzelmet értünk el.” (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?