EDZŐI VÉLEMÉNYEK

JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „Annak ellenére, hogy a bennmaradás volt a tétje a meccsnek, nem nélkülözte a színvonalat, az izgalmat. Hogy Zabavník volt-e a mérkőzés játékosa? Ehhez nem férhet kétség.

JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „Annak ellenére, hogy a bennmaradás volt a tétje a meccsnek, nem nélkülözte a színvonalat, az izgalmat. Hogy Zabavník volt-e a mérkőzés játékosa? Ehhez nem férhet kétség. Rendkívüli morális tulajdonságokkal rendelkezik, végigjátszotta a meccset, pedig a második félidőben egy ütközés során megsérült. Kassai működésem alatt ő volt a legjobb játékosom.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Nagyszerű mérkőzést vívott a két csapat, a hazaiak többet tettek a győzelemért, megérdemelten nyertek és maradtak a Szuperligában.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Akárcsak az elődeim, én is a maximumot hoztam ki ezekből a játékosokból, akik közül egyesek a futball ábécéjét sem ismerik, de főiskolára akarnak járni. Császárvágásra van szükség.”

JOZEF BARMOŠ (Inter): „A szünet után beszorultunk, szerencsére azonban megtartottuk előnyünket.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Ilyen futballkulissza előtt nehéz játszani; a barátságos mérkőzéseknek is magasabb szokott lenni a színvonala.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Csak közepes játékot hozott az összecsapás, örülök, hogy nem vereséggel zártuk az idényt.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Ha ezt a meccset négy napig játszottuk volna, akkor sem rúgunk gólt.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Mindkét félidőben a nézőknek szólt a futball. Az első félidőben jobbak voltunk, két gólt rúgtunk. Később Bernady kapusnak köszönhetően nem tudott eredményes lenni ellenfelünk, s a kihagyott tizenegyes után szerencsénk volt, a hazaiaktól egyszerűen elpártolt a szerencse.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Idegesen kezdtünk, s a jól védekező ellenfél ellen csak nehezen tudtunk helyzetbe kerülni. A szünet után lendületesebbé vált a játékunk, gólokat is lőttünk.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Nagyon csalódott vagyok, csapatom a tavaszi idény leggyengébb teljesítményét nyújtotta. A trencséniek aktivitásukért és győzelem utáni vágyukért megérdemelték a három pontot.” (s, tv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?