Eddig mindig nyert

Pozsony. Az autószalon keretein belül, parádés show-elemekkel párosítva mutatták be a németországi Renault Kupa 2003-as szezonjára készülő szlovák csapatot. A honi Formula Racing Team egyetlen versenyzője, a mindössze húsz esztendős Miroslav Horňák lesz.

Pozsony. Az autószalon keretein belül, parádés show-elemekkel párosítva mutatták be a németországi Renault Kupa 2003-as szezonjára készülő szlovák csapatot. A honi Formula Racing Team egyetlen versenyzője, a mindössze húsz esztendős Miroslav Horňák lesz. Fiatal kora ellenére, a szakolcai származású pilóta már meglehetősen nagy múlttal rendelkezik, hisz karrierje kezdete óta mindegyik korosztályban rendre győzött. Most viszont élete eddigi legnagyobb kihívása elé tekint. A Renault Kupában a csapatok azonos autókkal indulnak, és így csak a pilóták, szerelők képességei döntenek. Horňák autójának motorja 1998 köbcentis, fordulatszáma 6300 percenként, végsebessége pedig eléri a 240 kilométert óránként. Egyelőre csak ismerkedik a tulajdonságaival, az igazi tesztelés április végén vár rá. „Tapasztalatszerzésre szeretném kihasználni ezt az évet, felkészíteni az autót a 2004-es évadra. Negyven induló közül az első tizenötben akarok végezni.” – nyilatkozott az ifjú versenyző, akinek természetesen a legnagyobb álma a Forma 1-be való bekerülés. Ez egyáltalán nem lehetetlen, pár éve még Kimi Raikönnen, Fellipe Massu és Enrique Bernoldi is ebben a sorozatban rótta a köröket. Olyan pályákon, mint a Hockenheimring és az osztrák A1-Ring. (sd)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?