Deméndi sétagalopp idegenben

Ógyalla. Egyértelmű vendégsikerrel zárult a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati ógyallai találkozója. A hazaiak edzőjének, Hulkó Jánosnak nem sikerült megfelelően pótolni az eltiltás miatt hiányzó Gedai Tibort és Emanuel Tubonemit.

Ógyalla. Egyértelmű vendégsikerrel zárult a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati ógyallai találkozója. A hazaiak edzőjének, Hulkó Jánosnak nem sikerült megfelelően pótolni az eltiltás miatt hiányzó Gedai Tibort és Emanuel Tubonemit. A deméndieknél a betegséggel bajlódó Krammer Tóth nem állhatott csatasorba. A vendégek már az első félórában padlóra küldték a szétesően futballozó sörgyáriakat. Az első percben Straňák ügyesen lerázta őrző-it, ám góllal kecsegtető helyzetben a kapu mellé gurított. Nem sokkal később Vavrovič távoli lövése alig szállt mellé. Közben Kóša Gellét szöktette, aki 15 méterről fölé durrantott. Az ellentámadást követően ugyanezt tette Zima. Rengeteg taktikai szabálytalanság tarkította a meccset. A 16. percben Dvorakovič huszönőt méteres szabadrúgását Daniš szögletre tenyerelte. Barecz mesterien elvégzett pontrúgása után Benca fejjel a jobb sarokba csúsztatta a labdát. Négy perccel később a higanymozgású Straňák került gólhelyzetbe, lövése azonban messze elkerülte a kaput. Két perc elteltével Barecz sem célzott pontosan. Az újabb azonban nem kellett sokáig várni. A 26. percben Straňák az alapvonaltól hátrafelé ollózva emelte a labdát a kapu elé, Benca fejesgóllal növelte csapata előnyét. A 30. percben Pajtinka balszerencséjére az ellenfél kapujából fejelte ki a labdát, az ellentámadás során Straňák lövése a jobb oldali lécről vágódott le. A 40. percben Straňák megsérült, csapattársai a vonalon túlra rúgták a labdát. A rövid ápolás után a hazaiak rosszul vizsgáztak sportszerűségből, hiszen nem adták vissza ellenfelüknek a játékszert. Az 58. percben Látečka 25 méteres szabadrúgása csupán centiméterekkel szállt mellé, majd Tárnok nagy erejű szabadrúgása célt tévesztett. Nem sokkal később Vavrovič távoli lövését védte nagy bravúrral Daniš. Nyolc perccel a találkozó vége előtt Kurák belerúgott a földön fekvő Straňákba, szabálytalanságát a bíró piros lappal büntette. A hazai szurkolók egy része már hazafelé tartott amikor az utolsó percben a csereként beállt Áč Zimát indította, aki futtában nagy gólt ragasztott a fásultan játszó hazaiak kapujába. A végén a hazai drukkerek vastapsa kísérte az öltözőbe a győztes csapatot.

HURBANOVO–DEMANDICE 0:3 (0:2). Gólszerzők: Benca (16., 26.), Zima (90.) Sárga lap: Kmeť, Mayer, Vozárik, Kóša, Dudáš, ill. Barecz, Dvorakovič. Piros lap: Kurák. Játékvezető: Pucher, 550 néző.

HURBANOVO: Daniš–Kmeť, Mayer, Vozárik, Kóša, Pajtinka (47. Ilon), Dudáš, Kurák, Tárnok, Pšenák, Gelle. DEMANDICE: Šipoš–Zima, Latečka, Augustín, Barecz, Megyesi, Dvorakovič, Vavrovič (78. Revőczi), Straňák (86. Mészáros), Benca, Petráš (63. Áč). (áb)

EDZŐI NYILATKOZATOK ulkó János (Hurbanovo): „Ilyen mérkőzés után nehéz szavakat találnom. Elkeseredett, csalódott vagyok. Ilyen kiábrándító teljesítménnyel, hozáállással nem lehetünk eredményesek. Hiányzott az elképzelés, hiányzott a szív. Gratulálok az ellenfélnek.”

Dušan Szabó (Demandice): „Kétségkívül jobbak voltunk, játékunkban több pozitívum is érzékelhető volt. Benca és Straňák időnként az őrületbe kergette a hazai védőket. A találkozó nagy részében uraltuk a mezőnyt. Örülök, hogy ilyen szívvel-lélekkel küzdő gárdának lehetek a szakvezetője.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?