CSILLAGPOR

Michael Owen (Anglia) – Szerintem Franciaország, Olaszország és Portugália az esélyes. A világ egyik legjobb csapata vagyunk, de nincs szerencsénk, s még nem vagyunk készek az igazi sikerre. Szerintem inkább a világbajnokságon lesznek jó esélyeink.

Michael Owen (Anglia) – Szerintem Franciaország, Olaszország és Portugália az esélyes. A világ egyik legjobb csapata vagyunk, de nincs szerencsénk, s még nem vagyunk készek az igazi sikerre. Szerintem inkább a világbajnokságon lesznek jó esélyeink.

Pavel Nedvěd (Csehország) – Csehországban azt várják tőlünk, hogy megnyerjük az Eb-t. Nagyon jó csapatunk van, nem lesznek problémák a viadalon. De minden csapat erős, aki kijutott Portugáliába. Nálam a franciák a legesélyesebbek, de nem szabad leírni az olaszokat és a portugálokat sem.

Alessandro Nesta (Olaszország) – Eljött az ideje, hogy egy nagy tornát nyerjünk meg, nagyon tehetségesek a játékosaink. Ehhez azonban az kell, hogy ne tizedeljenek bennünket sérülések, no és persze óriási szerencse.

Michel Salgado (Spanyolország) – Nem vagyunk a legnagyobb esélyesek, mert már régóta nem éltünk az esélyesek lehetőségével, ugyanúgy mint a portugálok. A németek, a franciák és az olaszok viszont azok. A németek és az olaszok mindig benne vannak a pakliban.

Robert Pires (Franciaország) – Először a csoportmeccseken kell végigküzdenünk magunkat ahhoz, hogy a végső győzelemre törjünk. Ha nem mi nyerjük az Eb-t, akkor a csehek. Övék az egyik leghatásosabb csapat és a leghatékonyabb játékot játsszák.

Michael Ballack (Németország) – Nagy sikernek tartanám, ha túljutnánk a csoportmérkőzéseken, és Európa két élcsapatát, a cseheket vagy a hollandokat megelőznénk. A ki-ki meccseken aztán már bármi megtörténhet. De a legnagyobb esélyeseknek a franciákat tartom. (a World Soccer nyomán)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?