Csapategység és Árvai

Kisudvarnok. Tizenhat ponttal a tabella 10. helyén zárta a női I. liga őszi pontvadászatát a kisudvarnoki csapat.

A gólkirályi címért harcoló Árvai Renátát (jobbról a második) az ellenfél védői szoros emberfogással igyekeznek kikapcsolni a játékbólSomogyi Tibor felvételeAz idény értékelésére a kollektíva szakvezetőjét, Koczó Pétert kértük. „Amikor a nyár elején új állomáshelyemre kerültem, a legnagyobb gondot az okozta, hogy nem ismertem a csapatot. Az előző időszakhoz képest meggyengült játékosállományt örököltem. Leginkább az Ausztriába szerződött játékmester, Jarošová távozása éreztette negatív hatását. Egyéb lehetőség híján hazai, illetve a környékbeli fiatal tehetségek (Bartalos, Csicsó Dóra, Csicsó Anna) beépítésével próbálkoztam. Nyögvenyelősen kezdtük a pontvadászatot. Sokat nyomott a latban, hogy az elején elmaradtak gólfelelősünk, Árvai Renáta találatai. Játékán meglátszott, hogy a felkészülési időszakban egyetlen edzőmeccset sem játszott. Előbb kirándult, majd az országos válogatott edzőtáborozásán vett részt. A rivális klubok menedzsereinek csábítása sem tett jót neki” – elemezte a kudarcízű idénykezdéssel kapcsolatos problémákat a szakvezető. Gondjait csak tetézte a két sérült, Mancal és Varga kényszerű kiválása. Az egészségügyi problémákkal küzdő Knoppovát menetrendszerűen le kellett cserélnie. „Ez nagyban meglátszott a csapat eredményességén is. Példának okáért a bajnok garamszentkeresztiek elleni összecsapáson húsz perccel a befejezés előtt még mi vezettünk 3:2-re. A cserét követően fordult a kocka, Lukács eredményessége révén a vendégek nyertek 5:3-ra” – elevenítette fel az őszi történéseket a tréner. Elmondása szerint a címvédő, illetve a pozsonyi Slovan elleni találkozókon nyújtották a legjobb teljesítményt védencei. Bosszantó, hogy a jóval szerényebb képességű érsekújváriak és a prešoviak elleni hazai meccseken nem tudtak a hálóba találni, végül is potyagóllal vesztettek. Kassán egy pont helyett akár hármat is zsákmányolhattak volna. „Erősségünk a csapategység volt. A társaknak köszönhetően villoghatott az idény második felében Árvai. Ebben az is közrejátszott, hogy az ellenfél védőinek a csatártársra, Vargára is figyelniük kellett. Amennyiben 3 ponttal többet szereztünk volna, akkor most elégedett is lennék a csapat félévi bizonyítványával. Sokat köszönhetünk legfőbb támogatónknak, a kisudvarnoki önkormányzatnak, illetve adakozó szponzorainknak” – zárta mondanivalóját Koczó Péter. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?