Csallóközkürti focifieszta

Csallóközkürt/Egyházkarcsa. Ma a koraesti órákban bajnokavatás színhelye lesz a csallóközkürti futballpálya, ahol a dunaszerdahelyi területi bajnokság győztese a bentmaradást kiharcolt egyházkarcsaiakat fogadja.

A sikerkovács Zsákovics Tibor (balról) nélkül zajlik a mai csallóközkürti focifiesztaFogas Ferenc felvételeA mérkőzésre való felkészülés ugyan még a hazaiak sikerkovácsa, Zsákovics Tibor irányította, a kezdőcsapatot is ő jelölte ki, ám a játékosedző ezúttal nem lesz jelen a focifiesztán. „A meccs napján már Olaszországban üdülök családommal. A párharc fejleményeiről, eredményéről az otthoniak számolnak be telefonon. Egyébként sajnálom, hogy nem lehetek jelen a nagyszabású idényzárón, ám csakhamar elkezdődik a felkészülés az V. ligára, ezért még az előszezonban szabadságolok” – tájékoztatta lapunkat a hiányzás okáról a tréner. Megtudtuk, hozzá hasonlóan Szokolík sem lép pályára, aki viszont Horvátországban nyaral. Az edzőt a csapatkapitány, ifj. Bugár Iván és a legrutinosabb csapattag, Norbert Hrnčár helyettesíti, az öltözőben és a játéktéren egyaránt. – „Kettőnk kivételével a többiek bevethetők. Eltiltás, vagy lapok miatt senki sem szorul kényszerpihenőre. Tizennyolcfős játékoskerettel rendelkezünk. Legalább a cserejátékosok is szóhoz jutnak, megmutathatják, mire képesek – fogalmazott röviddel elutazása előtt a vendéglátók mestere, aki az eredményt illetően derűlátó: – A futballünnepet illik szemet gyönyörködtető produkcióval, győzelemmel emlékezetessé tenni.” Az is kiderült, hogy a felsőbb osztályban is a DAC egykori kiválósága, Zsákovics Tibor vezeti majd csatába a csallóközkürtieket.

Az egyházkarcsaiak kispadján a dunaszerdahelyi sárga-kékek hajdani ásza, Majoros György foglal helyet, aki tavasszal eredményesen irányította a vendégek mentési manővereit. „Sikerült kiharcolnunk a bentmaradást. A bajnoki évfolyam utolsó fellépésén szeretnénk teljesítményünkkel elnyerni az ünnepre összesereglett focihívek tetszését. Célunk a tisztes helytállás. Szerintem, védenceimet már nem foglalkoztatja a csallóközkürtiektől hazai környezetben elszenvedett csúfos vereség” – hangzott a vendégek edzőjének esélylatolgatása. A Majoros-legénység mezében ezúttal nem lép pályára Szabó Péter, aki az összecsapás időpontjában mond igent szíve választottjának.

MECCSKALAUZ

Táblázatsorok

1. Ohrady 29 21 6 2 79:19 69

15. Kost. Kračany 29 8 6 15 45:64 30

Őszi eredmény

Kostolné Kračany–Ohrady 0:8 (0:4). Gólszerzők: N. Hrnčár 2, Szokolík 2, Nagy K., Fekete Cs., Fehér, Novotný.

Tippünk

A mérkőzés 4:1-es hazai győzelemmel fejeződik be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?