Csallóközi rangadó az idénynyitón

<p>Nagymegyer/Bős. Nem vitás, a nagymegyeriek és a bősiek csallóközi rangadója került a szurkolók figyelmének fókuszába a tizennyolc tagúra duzzasztott nyugat-szlovákiai III. liga mai nyitányán.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

A presztízscsata nem csupán a drukkerek felfokozott érdeklődését, hanem a kezdési időpontot (16.00) tekintve is elsőbbséget élvez. „Mivel szombat este a DAC is hazai pályán szerepel, ezért kértünk és kaptunk kivételt a szövetség sporttechnikai bizottságától. Arra törekedtünk, hogy a korábbi kezdésnek köszönhetően a focikedvelők mindkét találkozóra eljuthassanak. A folytatásban is odafigyelünk a mieink és a dunaszerdahelyiek hazai párharcainak kezdési időpontjára” – tájékoztatott a fontos momentumról Tarcsi Imre, a nagymegyeriek klubelnöke.

Ami azt illeti, a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban elsőséget szerzett termálosok nyáron tovább erősödtek. Az új szerzemények közül Igor Obert és Peter Kuračka élvonalbeli csapatokban is szerepelt. A délutáni derbi érdekessége, hogy a vendéglátók mezében három olyan futballista (Lelkes Mátyás, Szöllös Tamás, Bognár Zoltán) is csatasorba áll, aki korábban a bősiek sikereiért harcolt. „Bognár Zoltán vendégjátékosként ősszel a nagymegyerieket erősíti. Reméljük, a kölcsönjáték ideje alatt Zoli megújhodik, visszanyeri régi formáját. Vendégjátéka is azt igazolja, hogy jó kapcsolatokat ápolunk a nagymegyeriekkel, s nem tartunk a konkurenciától” – nyilatkozta lapunknak a szurkolói körökben sokat vitatott vendégjátékról ifj. Csörgő György, a bősi Russel futballklub tulajdonosa.

A Duna-parti nagyközség csapatát az új idényben újra Ľubomír Luhový vezeti edzőként csatába. „Előző ténykedésem időszaka arról győzött meg, hogy Bősön kiválóak, mondhatni a profi szint határát súrolják a színvonalas szakmai munkához nélkülözhetetlen feltételek. Természetesen igent mondtam a felkérésre” – vallott színt az egykori kiválóság, Ľuboš Luhový, akinek a munkáját asszisztensként Peter Čvirik segíti. A nagymegyerieket továbbra is sikerkovácsuk, Lérant Péter irányítja a kispadról. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?